2777
2789
عنوان

زنداداشم همه چیزشون تعریف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4709 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اولین لب گرفتن تعریف میکنه تا...... از منم میخواد تعریف کنم. اینا به کنار. زنگ میزنه امروز با داد ...

بگو من اصلاتو مسائل شخصی شما دخالت نمیکنم با خود بردارم حلش کن دیگه در این موردها به من زنگ نزن.در مورد عشقوه و حرفاش خود برادرت راضیه تواصلا خودتو قاطی نکن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
والا اینقدر مظلوم و معصوم هست توی جمع همش میگه زودی الان ده تا بوسم کن. اگرم نکنه عوری به بابام میگه ...

ببخشید شیرین عقل نیست؟ رفتار انقدر سبک و نامتناسب با سن نرمال نیست

خانواده سنتی و اینا داره یا احیانا دختر لوس خانواده نبوده؟

تحصیلاتش چیه؟

شمام زنگ بزنید ب مادزش بگید

نه اصلااااا. هر وقت شکایت داداشم میکنه من پشت عروسمون هستم. رابطم به عروس خوبه. باز میگم دختره ادمده تو خانوادنون باید مشتش باشم. ولی از بس زنگ میزنه و تکرار کرده دیگه مشکلاتشون به چشمم عادی شده

یکی اینجوریه گیر میدین یکی زیاد زنگ میزنه گیر میدین

عزیزم مگه حد وسط بودن و نرمال بودن چشه ها

ن این وری ن اون وری

آدم نرمال

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

من بعد ده سال هنوز جلو بقیه خیلی نزدیک شوهرم نمیشینم 🥴

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
از اولین لب گرفتن تعریف میکنه تا...... از منم میخواد تعریف کنم. اینا به کنار. زنگ میزنه امروز با داد ...

بچگانه رفتار میکنه

من حتی دوس ندارم کسی جدی ازم درباره مسائل خودمو شوهرم بپرسه بگم چحوریه

فقط گاهی میگم خسته نمیشه از.....

شما شنونده خوب وپایه هستی .دوبار بهش بگی لطفا برای من نگو وعلاقه به شنیدن این چیزا ندارم ودر ثانی مشکلات خودت وشوهرت وجای مطرح نکن خودتون حلش کنید دیگه بهت زنگ نمیزنه

داداش خودتم باید نصیحت کنی که سیاه و کبودش کرده عقد نشده!

عروسم انگارسنش کمه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

چه بی عزت نفس بعدها هم داداشت هم زنش مثل سگ پشیمون خواهند شد

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

حالا عروس شما اینطوره عروس ما تنها چیزی که شنیدم ازش سلام و خداحافظی بوده ،نهایت ازش بپرسم چطوری بگه ...

بعضی ها یه جوری همه اطلاعات زندگی مخفی می کنند حس می کنی تو سازمان سیا کار می کنند

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!