ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16632 عنوان چتر شیشه ای یا همون شفاف قشنگه بنظرتون آیا 58 بازدید | 5 پست برای دانشگاه میخوام ببرمفردا هوا بارونیه حین رفت و آمد از دانشکده ها آبکش میشم اگه چتر نبرمچتر مشکی دارم خیلی بزرگه ازین چترای خانوادس یدونه هم شیشه ای دارم بنظرتون قشنگه؟ 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم دیروز | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اهوریی عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 3478 واه میرید دانشگاه یا میرید شو آف چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16632 واه میرید دانشگاه یا میرید شو آف میگم بد نباشه من ندیدم دست کسی آخه 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16632 اخه کی به چتر نگاه می کنه من نگاه میکنم 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم