2777
2789
تو خونه دوربين داشتن ؟ خدا ميخواسته رسواش كنه

یادمه اون موقع که خبرش پخش شده بود پدرش گفت چون شهر دیگه کار می کنم دوربین نصب کردم به خاطر دزد

دست نامادری رو شد

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كاشوقتي ذره ايي از قانون رو نميدونستي. لاقل نميگفتي. اين چه حرفيه پس دوتا مردم كه يكي يكيو ميكشه ديه ...

این چیزیه که تو نت نوشته بود من که از خودم چیزی نگفتم چون بابای رضایت داده بوده باید سهم دیه پدر پرداخت می کردند

۵۳۴ میلیون تومان دیه قاتل را باید بدهیم

قاضی اجرای حکم به ما گفت در ازای دریافت دیه رضایت میدهید که گفتیم نه. گفتند درخواست شما چیست که گفتیم فقط قصاص. گفتند پس باید دیه زن برای قصاص را پرداخت کنید. طبق قانون، مبلغ دیه زن ۸۰۰ میلیون تومان است که یکسوم به دلیل اینکه من ولی دم هستم، کسر میشود و باقیمانده آن یعنی ۵۳۴ میلیون تومان را ما باید به صندوق دولت پرداخت کنیم تا قصاص اجرا شود. برای این کار هم ۱۰ روز فرصت دارم.

تاکنون ۱۰۰ میلیون تومان جمعآوری شده است. ۲ سال کلی دوندگی کردیم تا به اینجا برسیم. از مردم میخواهم به من کمک کنند تا مبلغ دیه برای قصاص قاتل جمعآوری شود. پدر آوا هم از موضوع جمعآوری دیه برای قصاص خبر دارد.»

منبع: جام جم

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

این چیزیه که تو نت نوشته بود من که از خودم چیزی نگفتم چون بابای رضایت داده بوده باید سهم دیه پدر پرد ...

ببخشيد عزيزم اشتباه ريپ زدم برا اون خانمه نوشته بودم كه گفته بود چون دوتاشون زنن ديه نداره

اره دیشب اعدام شدهپدر آوا رضایت داده بودمادرش رضایت نداد دیه رو هم تنهایی داد تا اعدام شه

باباش چه بی غیرت بوده باید اون یکی بچش ر مامانش ازش بگیره اینجور مردها لایق پدرشدن نیستن اینا فقط نرن نه مرد

كاشوقتي ذره ايي از قانون رو نميدونستي. لاقل نميگفتي. اين چه حرفيه پس دوتا مردم كه يكي يكيو ميكشه ديه ...

میتونم سوال کنم شما سر در میارین

اگر مردی زنی رو بکشه برای اینکه اون مرد یعنی قاتل رو اعدام کنن خانواده ولی دم همون مقتول، باید پول دیه یا طناب دار یا همون مابه التفاوت دیه رو بدن درسته؟

چون دیه زن نصف مرده، و چون مرد نان آور خانوادست خب اگر زنی مردی رو بکشه بغیر اعدام باید دیه اون مرد روهم بده؟

چون قیمت جان یک مرد دو برابر جان یک زنه

اگر این مرد که گفته شده نان آور خانوادست و کشته شده یا درمورد قبلی که زنی رو کشته یعنی مردی که قاتله یا مقتوله چون نان اوره خانواده زن باید دیه بده اگر زن شاغل و نان آور یک خانواده بوده چی میشه؟

چون زن هم بالاخره نان آوره

زن مقتوله یا زن قاتل که خرجی خانواده رو میده حکمش چیه؟

و اگر اون مردی رو که این زن کشته مثلا معتاد و بیکار بوده که نه تنها خرج زندگی و خانواده نمیداده بلکه زنش یا خانوادش خرجیش رو میدادن ولی اون زن قاتل یا زن مقتول خرجی خانواده میداده بازم باید خانواده زن دیه بده؟

باباش چه بی غیرت بوده باید اون یکی بچش ر مامانش ازش بگیره اینجور مردها لایق پدرشدن نیستن اینا فقط نر ...

بلافاصله بعد از مرگ دخترش شکایت کرد با دو تا وکیل خوب حضانت دائم پسرش رو گرفت الان پیش مادرشه

اون زمان که خبرش رو دیدم گفتم مادرش هم بی مهر بوده طفل معصوم رو ول کرده زیر دست نامادری و خبر نداشته ...

دو سال پیش پیج مادرش رو داشتم گفت حضانت بچه هارو نداد حتی هفته ای یه بار هم به سختی میداد

الان پیجش رو ببینی مادره تو این دو سال خیلی پیر و شکسته شده

بلافاصله بعد از مرگ دخترش شکایت کرد با دو تا وکیل خوب حضانت دائم پسرش رو گرفت الان پیش مادرشه

خداروشکر شما از کجا میدونین مامانش پولداره اون موقع میگفتن ترکیه زندگی میکنه

خداروشکر شما از کجا میدونین مامانش پولداره اون موقع میگفتن ترکیه زندگی میکنه

نه پولدار نیست

همشهری ماست

خونشم دیدم کجاست

بعد طلاق از ترس شوهرش یه مدتی فرار کرد ترکیه

حتی پول دیه رو نداشت مردم جمع کردن