2777
2789
عنوان

کلی برا خودم گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 50 پست
اخی تنها زندگی میکنی؟ حالا باز طرفای ما به دختر میگن باید برگردی خونه ی بابات و به شدت سختگیری هم می ...

اره تنها با بچم.

خانواده من حتی ی بار تو دادگاه با من نیومدن. در به در دنبال کار میگشتم که بتونم خرج خودم و بچمو در بیارم ی بار نگفتن پول داری؟! خونه نداشتم میخواستم وام بگیرم تو حیاط خونشون ی اتاق بسازم گفتن نه! بعد با بدبختی و قرض و ... تونستم ی سوییت بگیرم . به سختی اساس کشی کردم خانوادم حتی نگفتن بیایم کمکت! ی زمانی جونمو واسشون میدادم ولی الان فهمیدم اونا منو از خودشون نمیدونن حتی گاهی فک میکنم شاید دختر واقعیشون نیستم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تنها با بچم. نه پدر و مادرم اصلا سراغی نمیگیرن.

عزیزم خدابچتو برات حفظ کنه یعنی چی اخه پدرومادر اگه پشت ادم نباشن که دیگه ادم دورازجون دیوونه میشه فقط فکرخوشی خودشون بودن خداکمکت کنه وزندگی روی خوششو ب هممون نشون بده

عزیزم خدابچتو برات حفظ کنه یعنی چی اخه پدرومادر اگه پشت ادم نباشن که دیگه ادم دورازجون دیوونه میشه ف ...

ممنون گلم سلامت باشی.

خانواده من راحت طلبن. فقطم به فکر پسراشونن. من که حلالشون نمیکنم

اره تنها با بچم.خانواده من حتی ی بار تو دادگاه با من نیومدن. در به در دنبال کار میگشتم که بتونم خرج ...

وای چقدر ناراحت شدم مگه میشه اخه با طلاقت مخالف بودن؟ این ادما که افکار قرن بوق دارن که آی ابرومون میره و اینحرفا؟ یا کلا اینجوری ان

وای چقدر ناراحت شدم مگه میشه اخه با طلاقت مخالف بودن؟ این ادما که افکار قرن بوق دارن که آی ابرومون م ...

راستش خودمم توش موندم! ببین شوهر من کلی کتکم میزد و خیانت میکرد اما من هیچوقت به خانوادم نمیگفتن تا اینکه تصمیم به جدایی گرفتم وقتی که خواستم جدا بشم همه کارای شوهرمو به خانوادم گفتم اما اونا باور نکردن و فک کردن من دارم دروغ میگم. (اینکه میگن مشکلاتتونو به خانواده هاتون نگید همیشه هم خوب نیست!) خلاصه من تنها موندم و کسی هم دهیم نکرد. پشت سرم میشنیدم که گفتن این دروغ میگه شوهرش تا دیروز خوب بود یهو بد شد!

از طرفی آدمای بیخیال و راحت طلبیم هستن و نخواستن خودشونو درگیر مشکلات من کنن. باور نمیکنی حتی خودم تنهایی اساس کشی کردم نگفتن لااقل بیایم کمکت یا ی لقمه غذا واست بیاریم تو اساس کشی و جا به جایی بچت گشنه نمونه