سلام خانوما من ماه آخر یه بارداری ناخواسته رو میگذرونم .دوسه روز اول فقط کارم گریه زاری وشکایت به درگاه خدابود.هرچی خواهرم ومامانم وشوهرم دلداریم میدادن نمیتونستم جلو اشکم رو بگیرم خییلی حالم بد بود البته الان تو یه تاپیکی میخوندم که بعضی دوستانم چقدر چشم انتظار یه بارداری هر چند پردردسر هستند.واز رفتار اون روزای خودم خجالت کشیدم وخداروشکر کردم
کاندومای داخلی سوراخه، واردات خارجی هم ممنوعه، قرصا هم اکثرا تقلبی
تدابیر دولت برای افزایش جمعیت و کاهش اثر مهاجرت
ازون ورم گرونی و تورم و بیکاری
3 کاندومه هم بشه می ارزه به ریسکش 😄
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
به قرآن دیونه ام کرده میگه سنت زیاد شده دیگه نمی خواد شوهرم متولد60 من متولد68
خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
به خدا همش بهش میگم دوستان نی نی سایت 36 هم بود بارداربودمیگه الکی میگی
خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"