2777
2789
عنوان

بچه سومم رو ناخواسته باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 52 پست
ای کاش منم ناخواسته باردارمی شدم یه دخترموطلایی  گیرم می آمد من 28ساله هستم دوتا پسردارم همسرم ...

😑😑28ساله کجاسنش زیاده؟الان 28ساله هاتازه به ازدواج فکرمیکنن خواهرمن😕

ای کاش منم ناخواسته باردارمی شدم یه دخترموطلایی  گیرم می آمد من 28ساله هستم دوتا پسردارم همسرم ...

تازه هم سن شما ازدواج ميكنن كه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا....

عزیزم 28سال ک سنی نیست

من 27سالمه تازه اولیو باردارم....

تازه بازیگرارو نمیبینی همه تو 37,38اولیو میارن

😂دوست منم بچه سومش رو با كاندوم حامله شد

کاندومای داخلی سوراخه، واردات خارجی هم ممنوعه، قرصا هم اکثرا تقلبی

تدابیر دولت برای افزایش جمعیت و کاهش اثر مهاجرت

ازون ورم گرونی و تورم و بیکاری

3 کاندومه هم بشه می ارزه به ریسکش  😄

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

به قرآن دیونه ام کرده میگه سنت زیاد شده دیگه نمی خواد شوهرم متولد60 من متولد68

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
پس من چی تو ۳۳ سالگی باردارم 

به خدا همش بهش میگم دوستان نی نی سایت 36 هم بود بارداربودمیگه الکی میگی 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
به خدا همش بهش میگم دوستان نی نی سایت 36 هم بود بارداربودمیگه الکی میگی 

بگو الکی پیرم نکن😏 تازه اوج جوونیمه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
فکرکنم منظورش خودش بوده(هرچندسنیم نداره)😅وگرنه تواول جوونیته😎

لیلا خیلی دلم دخترمی خوادقاتی کردم می خوام کاندومو پاره کنم یواشکی

اصلا کلن میخوای بیخیاله رابطه شد

😂😂😂

ولی میشه از سایت آمازون کاندوم خارجی خرید

بهرحال ریسکه دیگه 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"