2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 156101 بازدید | 880 پست
شوهر دختر دایی من الکی این دختر دایی خر منو میزدمیگفت تو باید به این شیش تا خواهر من احترام بزاری بر ...

کسی که کتک میزنه یعنی از بچگی زیاد کتک خورده مغزش فقط معنی کتک رو میفهمه تا کتک نخوره شیر فهم نمیشه

یه دل سیر کتک بخوره دیگه دست برمیداره من جای استارتر بودم قطعا یه پولی میدادم یه گنده لات بره خفتش کنه دهنشو سرویس کنه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مادرشوهرت طرف تورو نگرفته در واقع زده تو سرت تا حالت بد بشه که موفق هم شد واقعا ساده ایی

برگام ریختتتت از جهتی که به داستان نگاه کردی😂🔥

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده روز قبل روز زن کادو میخان یه هفته مونده تبریک میخان خود روز زن جشن و کیک و....میخانبابا زن بودن م ...

بخدا همین شما ها باعث شدید این بلا ها سرمون بیاد

عزیزن این کشور همه چیزها واسه مردهاست

یه مهریه بوده اونم از زن گرفتن

ته حق طلاق داره

نه حق درست زندگی

زایمان و بچه دلری و هر چی سختیه مال زن

حالا آقایون یه روزفقط یه روز نمی تونن یکاری کنن

بخدا حقمون هست با امثال تفکرات شما

وای ببخشیدداا..اما شما چقد رو مخی...چیکار کرده عین این خواهرشوهر رومخا فقط میخوای ایراد بگیری از اسی ...

بابا امثال اینها دهن زن هوی این مملکت رو سرویس کردی ...

آدم از خودی میخوره واقعیت داره

ببین مادر شوهرت حرفش قشنگ بود ولی باعث شد همانطور که شما بهم بریزی .شوهرت هم بهم بریزه ... خواست شما برا خرید کیک یعنی تایید خرفهای مادر شوهر که همسرتون براتون کاری نکرده واین شد دعوای شما دو نفر ..شما چه به این زندگی ادامه بدی چه جدا بشی .باید یاد بگیرین هم خودتون وهم شوهرتون .حرفهای این شکلی رابطه تون رو خراب نکنه .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

عزیزم

زندگیتو حفظ کن

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

اسی هیچ تقصیری نداری(طبق گفته هات)و ناحق کتک خوردی

۱_پرسیدن مدام اینکه (دوسم داری؟ )از مرد جماعت خوب نیست و بین تون فاصله میندازه

۲_حالا که میدونه از جدایی ترس نداری شاید طوری برنامه ریزی کنه که کاملا وابسته اش بشی، پس خیلی مواظب طلا و پولات باش

۳_اشتباه کردی گفتی به خونواده ام هیچی نگو، نذار بفهمه که از فهمیدن خونواده ات ترس داری مگر نه سو استفاده میکنه

۴_جاری و مادرشوهر وزه ای داری پیششون کم حرف بزن، همون جاریت که گفته الان دده ام واسه ننه ام کیک خریده، میتونست خودش برای مادرشوهرش بخره به هر حال مادرشوهرت مادر اونام هست

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکا ...

تو هم با این حرف زدنت ریدی به حال ما ، الان بهمون حق میدی که بزنیمت؟ چون تقصیر خودته دیگه عصبانی شدیم دستتتتت خودمووون نیستتتتتت🥰

هفت سال براش صبر کردی یه روز زن رو بدون جشن سر نکردی؟من ۲۰ساله ازدواج کردم شوهرم اهل کیک و تولد نیست دیگه اینو قبول کردم فقط یه بار برام کیک گرفت اما جاهای دیگه برام کم نگذاشته همیشه پول دارم خونه و ماشین به اسممه کلی طلا دارم ولی میدونم برای تولد اهل جشن و کادو و کیک نیست اونم اینطوری محبت میکنه میتونست خونه برام نخره اما هر سال به سرویس طلا کادو بگیره ولی مدلش اینه

حالا من خودمو بکشم

هر کس به مدله

من کاری به تمام اتفاقایی که افتاده نداره

اما اسی شما خیلی دهن بین هستی

تا قبل از حرف مادرشوهرت خوشحال بودی اما با یه حرف ساده بهم ریختی

یه سری چیزا زوری نمیشه، به نظر من شاخه گلی که مرد خودش بخره خیلی به باغ گلی که با التماس من بخره ارزش داره

کاش همونجا به مادرشوهرت میگفتی اتفاقا میخواست برام کیک بگیره من خودم نذاشتم چون رژیم بودم

همونجا قضیه تموم میشد و مطمئن باش فردا خودش برات کیک میگرفت

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

منم اولین سال عقدمون بود هیچ کار نکرد بعد من انتظار داشتم ـ

خلاصه وقتی خواهررشوهرم شنید دعواش کرد ک اولین سال زندگیته چرا یه تیکه طلا نخریدی؟/

من ب خودم گفتم چ ساده بودمم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏