2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 252735 بازدید | 1065 پست
خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

من رو یاد خودم انداختی

من خیلی دوست داشتم کلاس نویسندگی برم. اما اون نذاشت و حتی لب تاب رو هم ازم گرفت.خب طبیعیه یک زن وقتی اینجوری بشه ناراحت بشه. من رو بعد ۵ سال زندگی مشترک زد.کوبوند زمین. رفتم با پسرم خونه پدرم پشت سرمم نگاه نکردم. انقدر التماس کرد به پام افتاد گفت غلط کردم قبول نکردم. ی هفته خونه بابام بودم هر روز با گل کادو میومد دم در التماس. برگشتم دیگه ولی شد اخرین بارش .

ولی خب الان بعد پنج سال خیلی کمرنگ تر شده برام اون خاطره.امیدوارم روزی برسه فراموش کنم.

خیلی ناراحت شدم با تاپیکت عزیزم

کاملا حسایی که داشتی رو درک کردم شاید چون زنم

اما همسرت رو اصلا درک نکردم چش شد یهو...

میتونست سنجیده تر رفتار کنه

امیدوارم بلد باشه از دلت دربیاره و دوباره دلت به زندگیت گرم شه

و دیگه تکرار نشه این ناراحتیا بینتون🫶🏻

فقط با اون قسمت که گفتی میگن فاطمه ها رو دعوا نکنید مخالفم

فاطمه ها هم آدمن مث بقیه دیگه تازه میتونن بدجنس ترین خواهرشوهر دنیاهم باشن همین فاطمه ها😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار این خانم اونقدر بچگانه بوده که رفتار ناپسند همسرش نادیده گرفته شده

رفتار بچگانه در مقایسه با رفتار وحشیانه و غیر انسانی، نادیده گرفته میشه.

قهر و اشتباه وحتی لوس بازی هر چقدرمسخره. خیلی عادی تر از توحش و بی فرهنگیه و به نظر من اصلا درمقابل کتک دیده نمیشه و نباید بشه. چه برسه بخواد دلیلی برای کتک باشه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

ترامادولی ها سیگار هم نمیکشن اکثرا

عین مادرشوهر اسی هستی گیر دادی قرص میخوره با اطمینان هم میگی، خب دردت چیه؟ میخوای شک ب دلش بندازی؟؟؟ ول کن دیگه اه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

دختر جون حالا یه چیزی بهت بگم

که کسی تو این تاپیک گیر نداد

ولی من میخوام بگم 😉

یه جوری میگی برای اولین بار انگار مثلا چند سال باهاش زندگی کردی !!! یا چند تا روز زن با هم بودید....

دیگه فوق فوقش یه سال ازدواج کردید .... تو این مدت کوتاه ایشون دستش هرز بوده و کتک زده..... و اون رفتارهای روانی رو از خودش نشون داده که آب یخ بریزه روت و گریه نباید بکنی و ....

ببرش پیش روانپزشک دارو بگیره

تو رفتارهات اصلا خوب نبود ولی در حد کتک خوردن هم نبود.... ایشون مشکل اعصاب داره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

⚪⚪ ⚪ ⚪⚪

از تجربه ای که داشتی واقعا متاسف هستم

بنظرم همسرتون نیاز به مشاوره دارن یچیزی ریشه از گذشته داره که ازارش میده کنترلی هم روش نداره مشورت بگیرید از متخصص خیلی بهتره تا با بیان کردن در سایتی که بچه ها و افراد کم تجربه میان نظر میدن

من مجردم و به خودم حق اینو نمیدم که طرف کسیو بگیرم یا بخوام راهکارای احساساتی بدم. اما این زدوخوردو اصلا درک نمیکنم و این حق توی خانوم باارزش نیست که تحمل کنی و سکوت اختیار کنی و بنظرم باید پیگیر بشید این موضوع رو

⚪⚪ ⚪ ⚪⚪

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

دوست عزیز من نمیخوام طرف کسیو بگیرم به هیچ عنوان ولی

شوهر شما اون موقع فروپاشی درونی داشته شاید فکر کرده شما فقط واسه چشم و هم چشمی میگی کیک بگیر ،و اینکه هی اصرار به این موضوع داشتی نمیخواسته تو جمع بگی اره من شوهرم بهم اهمیت نمیده کیک نگرفته ،دوست داشته یگی ک هفته پیش برات لباس و اینا خریده هر چند ک کتک زدنش واقعا هیچ توجیحی نداره .

از اینکه میگی هفت سال عاشق هم بودین بنظرم این بار همو ببخشید ،تو هم سعی کن جلوش با اعتماد بنفس رفتار کنی اگر از کارش ناراحت میشی اخم کنی و سکوت کنی که به کتک نرسه .

حد و مرز همو بدونین که ادم تا چقدر ظرفیت داره ،این ظرفیت اگر لبریز شه قطعا به کتک خودزنی و مورد های بدتر میرسه.

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

اولا روز زن پیشاپیش برات خرید کرده بوده تمام

۲ مگه گدایی التماس یه کیک میکنی ازش

۳ روز مادر مناسبتارو انقد جدی نگیرین ارزشی ندارن

۴از این به بعد شوهرتو شناختی حواست باشه تو مخش راه نری سر اینجور قهرا حساسه

۵ مقصر خودت بودی

عزیزم تایپیکای قبلتم گفتم من شما رو از اولین تایپیکات میشناسم واقعا دختر خوب و صبوری هستی خیلی شخصیتتو دوست دارم

ولی عزیزم شوهرت شاید خوبه باشه اما تعادل روانی نداره از همون قبل خواستگاری خواستگاری اومدنشم مثل آدمیزاد نبود

معذرت میخوام میگما ولی واقعیته منتهی شما اول ازدواجتونه و عشق زیادتون جلو چشماتونو گرفته به قران روزی که گفتی قابلمه رو پرت کرد بعد جمع کرد الانم معذرت خواهی کرد من خوشحال نشدم مطمن شدم و حتی تو دلم گفتم حرکت بعدی قطعا کتکه

ببین اینا اوایلشه بعدا این اقا کتک میشه وسیله خالی کردن خودش و در انتها معذرت خواهی من نمیگم طلاق اما شده ببرش مشاور چون واقعا تعادل رفتاری نداره

یبار تولدم بود همش منتظر بودم همسرم سورپرایزم کنه تا شب شد هیچ خبری نشد

البته هرسال همینه و همیشه منتظر سورپرایزم ولی اهل این کارا نیست

خلاصه شبش تحملم تموم شد انقدر گریه کردم و اشک ریختم و گفتم هیچوقت هیچ کاری برام نکردی و هرکاری تا اون موقع کرده بود رو زیر سوال بردم و گفتم ازت متنفرم و تو زن داری بلد نیستی

تمام مدت همسرم ساکت بود و قتی حرفام تموم شد گفت به تولدت دور روز مونده هنوز....

واقعا ضایع شدم

اینو گفتم بخندی اسی حالت عوض شه😁

دقیقا همینه من روزی چند بار ازش میپرسم دوسم داری ؟ خیلی دوست داری؟ حس میکنم امروز کم دوسم داری

خیلییی اشتباه میکنی این چه سوالیه که هعی میپرسی آنقدر خودتو وابسته نشون نده

حس میکنم شخصیت مهرطلبی داری و بدون اینطوری توی روابطتت شکست میخوری هعی آنقدر دنبال توجه ازش نباش

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

وااااا🫠 شوهرت دیونه هست مشکل اعصاب و روان داره به چه جراتی کتک ات میزنه آخه ؟!

شما هر چقدر هم شوهرت رو ناراحت و عصبی کنی حق نداره دست روی شما بلند کنه ، الان بخاطر این موضوع ناچیز اینقدر کتک خوردی ببین فردا تو مشکلات بعدی زندگیت قراره چیکار کنه

به نظرم با جدیت باهاش برخورد کن شده تا پای طلاق هم باید بری تا اینجور باهات برخورد نشه