2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 105076 بازدید | 735 پست
مادرشوهرت طرف تورو نگرفته در واقع زده تو سرت تا حالت بد بشه که موفق هم شد واقعا ساده ایی

بسیار بسیار موافقم، با این حرفهای به ظاهر دلسوزی برای عروس، بدتر آتیش بیار معرکه میشن، در حالی که شوهر بیچاره یه هفته قبل کادوی روز زن گرفته، اسی چقد کوته فکر و دهن بین هس

گفت من دیگه این زندگی و نمیخوام گفتم باشه مشکلی نیست میرم با خودم گفتم عیب نداره میرم با پول طلاهای ...

میدونی استاتر حرفهای مادرشوهرت روی شوهرت هم تاثیر گذاشته اون احساس ناکافی بودن کردن وتوقع داشته که توبگی کیک چیزی نیست مهم خودتی و همون کادوی روز زن گرفتی برام کافیه .ولی مردی که اینجوری سرچیز الکی دست بلند میکنه مطمئن باش بار آخرش نخواهد بود چون من خودم همچین شوهری دارم

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر راحت برچسب میزنید به بقیه نمک نشناس ...کل این قضیه شاید ۱۰ دقیقه نشد یعنی ما ۱۰ دقیقه بیشتر تو ...

عزیزم یه زمان که مناسب بود راضیش کن حتما برید مشاوره بهش بگو هم من باید یاد بگیرم چجوری با تو رفتار کنم که اذیت نشی هم تو باید یاد بگیری چجوری خشمتو کنترل کنی که هم من هم خودت اذیت نشیم و حرف همو بهتر بفهمیم

من اگه میخواستم برم خونه بابام راحت میتونستم اصلا کافی بود زنگ میزدم بابام .با اینکه شهر خیلی دوری ه ...

افرین تو کتک بگو نمیبخشمت وگرنه دوباره تکرار میکنه شاید اینجوری دیگه نزنه شما مقصر نیستی مردا بلانسبت هار شدن یعنی هار بودنا قدیما گوشی و اینچیزا نبود مثل الان به هم بگیم الان علنی میشه کرد خدا جوابشونو بده یا اهلشون کنه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اصلا کاری به اسی وکارای شوهرش ندارم.. تو این چندرپز اینقدر اوضاع روانی جامعه بهم ریخته بخاطر گرونی و ...

کسی کنار شما پیر نمیشه از بس فهمیده ای بخدا جرات نداریم بگیم آقایون هم درک کنید یه مدیریت کنید آدمو میخورن که طرف آقایون را میگیری دل خوشی از آقایون ندارم ولی خوب ناز کردن زیاد هم جواب عکس میده مخصوصا اگه همسرت از اون تیپ مردایی باشه که محبت زبانی بلد نباشه دیگه بدتر هنر مدیریت اختلافات هست آفرین باید به همین چیزای کوچیک خندید به همین کیک کج کوله .نباید اول زندگی بذاره روشون بهم باز بشه یه بار که گفت کفایت میکرد دید نمیخره نباید کشش بده

اسی من اصلا کاری به اصل قضیه ندارم که تو مقصری یا همسرت،اما میتونم یه چیزی بهت بگم امیدوارم به دردت بخوره،من خودم از این رفتارهای همسرت زیاد داشتم زود عصبی میشدم داد میزدم،چیزی پرت میکردم،اصلا دلم نمیخواد راجع بهش حرف بزنم اما وقتی که بهش فکر میکنم حالم بد میشه ،میدونستم که شوهرم و بچه هام حالشون داره از خودمو کارهام بهم میخوره اما به خدا اصلا دست خودم نبود هر چی با خودم حرف میزدم میگفتم دیگه این کار رو نمیکنم اما وقتی عصبی میشدم دیگه رفتارهام و کارهام دست خودم نبود زودم پشیمون میشدم مثل همسرتون

داستان جذابی نیست ، واقعی یا فیک بودن دیگه تو نی نی سایت معنی نداره ،چون اکثرا واسه سر گرمی میایم اینجا، هرچی که هست جذاب نیست بچه بازی

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

چه اصراری داشتی به گرفتن کیک آخه. رفتی رو مخش اونم که میگی کنترل خشم نداره. کادو گرفته که بنده خدا. ...

حالا اصلا اصرار کنه باید اینجوری یه مرد زنشو بزنه یه وقتا ادم یه چیو دلش خیلی میخواد بخوره میخرید مگه چی میشد اتفاقا وقتیکه نمیخره یعنی براش مهم نبوده وگرنه چیزه شاخی نخواسته که

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

استارتر دنبال تایید بقیه ای

همسرت روز زن رو به شیوه خودش برات برگزار کرده بود

آدم دهن بینی هستی که تا مادرشوهرت گف کیک، کادو از چشمت افتاد

کیکم برا این میخواستی که بکنی تو چشم بقیه

تا به خودت بقبولونی ک ادم با ارزشی هستی چون از درون احساس بی ارزش بودن میکنی

شوهرت میتونست کیک بخره ولی فهمیده بود با یه جمله مامانش عین بچه ها کیک کیک میکنی

هر چه از دوست رسد نیکوست...
مشخصه تجربه نداره بنده خدا باید میرفت میخرید خودش به خانواده شوهرش میگفت همسرم خریده هم عزت خودش حفظ ...

بلهشما درست میگید ولی انشالله تجربه بشه برای جشن های بعدی که از قبل مقدماتشو خودش فراهم کنه یا خودش درست کنه یا از بیرون بخره که کسی نخواد تو زندگیش دخالت کنه و لی در کنارش با همسرش مشورت کنه و نظرشو بپرسه.همه مردی اهل سوپرایز کردن و گل و شیرنی خریدن نیست باید به بعضی مردها اینقدر اروم بگی تا بیدار بشن نمونش شوهر خودم..اینا که بعد هفت سال بهم رسیدن باید خیلی هواسش به زندگیش و حرفای اطرافیان باشه..مادر شوهرش اگه خیرخواهش بود از قبل باپسرش هماهنگی میکرد و میگفت سال اول یه کیک بخر و یا خودش زحمت میکشید یه کیک میخریدو با اگه دید چیزی نخریده هیچی نمیگفت.حالا کیک که مهم نبوده

🫄🤱👼

دنبال چي دقيقا؟ ما تولد همم يادمون نيست مث بقيه روزا ميگذره ميره تو دنبال يه روز زني بابا بيخيال با اين اوضاع دنبال زير بغل مار نگرديد بشينيد زندگيتون رو بكنيد بنظرم حق با شوهرت بود شايد دستش خالي بوده انتظاراي بيخودي داريد ها شايد نداشته بايد بياد بگه ندارم؟ عجب ادمي هستي تو اخه زن يكم متواضع باش يكم قانع چقدر چشم و همچشمي داري تو اخه؟