2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 206245 بازدید | 1013 پست
خیلی وقتها خود ادم باید به خاطر حفظ ابروش از جیب خودش خرج کنه..تو که اینقدر برات کیک و حرف دیگران مه ...

مشخصه تجربه نداره بنده خدا باید میرفت میخرید خودش به خانواده شوهرش میگفت همسرم خریده هم عزت خودش حفظ میشد هم مادر شوهرش حرف نمیزد هم شوهرش شرمنده درک فهم خانمش میشد سری بعد خود شوهره میخرید خدا را شکر مشکل مالی که خودش نداشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زر نزن بابا قاطی الحال ! تو فقط مث کنه بچسب مواظب باش طلاقت نده بمونی تو کوچه

بدبخت بیچاره من چندین ساله ازدواج کردم .همه چیشو به پام ریخته .یک دهمشو بدم کل وجود تورو میتونم بخرم .از چیزی خبر نداری دهنتو ببند .

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هی ...

تقصیر خودته کتک خوردی کیف و کفش گرفتی چرا ناشکری میکنی؟ باید با کلی تشکر خوشحالش میکردی

ولی عزیزم یه فکر اساسی واسه خودت بکن

دیگه یه بار کتکت زده دیگه درِ کتک زدنش باز شده

باز یه مدت بعد دوباره سر چیزهای الکی همین بساط رو پیاده میکنه. عصبی میشه و کتکت میزنه و بعد میاد التماس که ببخشید

یه مدت مواظب باش بچه دار نشو

اصلا کاری به اسی وکارای شوهرش ندارم.. تو این چندرپز اینقدر اوضاع روانی جامعه بهم ریخته بخاطر گرونی وتورم.. خب مردها هم ادمن. هرچی باشه دغدغه دارن..این حجم انتظار.. خب خودت پامیشدی یه کیک درست میکردی کج وکوله الکی پلکی.. شمع میذاشتی روش یه جشن دونفره میگرفتین کلی ام به قیافه کیکه میخندیدین.. بخدا گناه دارن..

به فرداش که روز زن بود ، ما دعوت بودیم از سرکار شوهرم یه مراسمی برای روز زن خلاصه با کلی خوشحالی رفت ...

شاید دستش خالیه یا پولو جای دیگه نیاز داره اصرار نکن دراین مواقع

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

عزیزم درکت میکنم

شوهر من دست بزن داره

الانم مشخص شد شوهر شما هم به جاش دستش دراز میشه

اگه آدم روانی ای نیست یعنی مشکل روانی نداره پس باید قلقشو پیدا کنی حالا کیک یا هرچیز دیگه ای اینو الان بفهم کا وقنی یه چیزی رو میگه نه بهش گیر ندی سر اون قضیه حواستو جمع کن تا زندگیت داغون نشه

الانم زود کوتاه نیا زود جلوش یادت نره نمیگم زندگیتو زهر مار کن ولی شل نده

من درکت میکنم و با تاپیکت اشک ریختم چون با تمام وجودم درکت میکنم تو خیابون جلوی مردم دست روم بلند کرد چون حواسمو جمع نکردم حواست به اهدافت باشه و با سیاست بهشون برس نه با دعوا

یه چیزی بهت بگم آدما میان یه چیزی تعارفت میکنن میتونی برنداری مادرشوهرت یه چیزی گفت میتونی اهمیت ندی جرقه این دعوا رو شما زدی اسی جان ولی هیچ کار اشتباهی نکردی همش تجربه ست کلا هیچ اشتباهی وجود نداره تجربه ست برای زندگی بهتر

بذار برات هدیه بخره تا بدونه کارش تاوان داره اگه مفت براش تموم بشه این کتک ممکنه تکرار کنه

میدونم سخته ولی یه جوری بهش بفهمون باید برات کادو بخره

گرچه اون کادو برات میشه آینه دق ولی بااااااااید تو این موقعیت هزینه کنه تا یادش بمونه این تجربه دو تا زندگیه خودمه عزیزم

چقد خونه زندگی خراب کن هست اینجا همینجوری امار طلاق سر ب فلک میکشه چهارتا از این حرفا رو به اطرافیان ...

بیشترشون زیر بیست سالن، متاسفانه زود شوهرشون دادن و فکر میکنن از این چیزا همیشه هست! فکر میکنن اگر طلاق بگیرن پشت در محضر یه پزشک یا تاجر منتظر وایساده برای اینا.

بیشترشون زیر بیست سالن، متاسفانه زود شوهرشون دادن و فکر میکنن از این چیزا همیشه هست! فکر میکنن اگر ط ...

دقیقا

فرد بعدی هم ممکنه مشکلات بزرگتری داشته باشه

کلا هیچ انسانی بی عیب نیست

من کار شوهر اسی رو تایید نمیکنم به هیچ وجه

خیلی رفتارش زننده بوده

ولی باید تلاش کنه زندگیش رو بسازه نه خراب کنه