2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 206245 بازدید | 1013 پست
خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

شوهرت کنترل خشم نداره

منم با یکی همین مشکلو داشت بعدم پشیمون میشد ب غلط کردن میفتاد ولی چ فایده بازم تکرار میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دارم مینویسم زیاده چند روزه کلنجار رفتم اینجا بگم یا نه .آخه خیلی آدم تو داری م اما دلم پره

عزیزم خودت مقصری

این کارا یعنی چی

بخر بخر چیه آخه

نباید میزد می تونست در حد قهر ازت شاکی باشه

ولی بدون اون لجش از این گرفته که شما حالیت نمیشه

همسر من ۱۰ ساله باهم ازدواج کردیم فقط پارسال برام کیک خرید و کاملا دلی بود امسال هم فقط برد بیرون یه بستنی گرفت همش دلی بود همین

۸ سال هم حتی تبریک هم نگفت سال اول ازدواجم خیلی غمگین شدم پاپیچ نشدم و بعدش هم برام نیست

در کل انگار گدایی کردی و شوهرت از این گدایی تنفر پیدا کرده

شوهرت مشکل روانی داره.دارم جدییی میگم حتما ببرش روانشنلس

نامزد منم داد و بیداد میکرد دعوام میکرد بعد که گریه میکردم میگفتم چرا اینکارا کردی اوتم گریه میکرد میگفت دست خودم نبود غلط کردم تروخدا به خانوادت نگی

عزیزم همسرت خیلی رفتار اشتباهی داشته و تو این شکی نیست ولی شمام خیلی بی سیاستی رفتار کردی و زود تحت تاثیر حرفای بقیه قرار گرفتی و حالتو بد کردی،همه مردا قرار نیست مثل هم باشن نحوه ابزار علاقشون همینکه به یادت بوده و برات هدیه گرفته حالا فقط سوپرایز نکرده یعنی دوستت داره

بله درسته تقصیر منم بود اما جواب رفتارم ،اون کتک ها نبود ...

ببین اولا که توقع زیادی نداشتی، به نظر من مرد وقتی زنش خواسته ای در حد توانش داره باید انجام بده، انگار شوهرتم داشت باهات لج میکرد اولش

دوم این که حتی اگه نوع درخواست کردنت اشتباه بوده باشه، این رفتار شوهرت طبیعی نبوده

به احتمال 99 درصد شوهرت دو قطبیه، حتما به فکر درمانش باش و ببرش دکتر

و در آخر اگه میتونی ببخش به خاطر خودت هرچند من به شخصه هیچوقت نمی تونم چنین چیزی رو فراموش کنم

I will always love you❤️💖💗

وای امان از این جاریا خاسته بجون هم بندازتون تو چقدر ساده ای

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

استارتر عزیزم همسرتون با رفتارهاش حدس میزنم جو خونه و زندگیتون و رفتارهاتون کلاً شما و خانوادش دارن آزارش میدن یه مدتی مراعات کن هر چیزی که آزارش میده را ازش دور کن و قلق همسرت حتماً اومده دستت که چه مواقعی چه عکس العملایی نشون میده اونا رو مدیریت کنین زندگیتون رنگ آرامش میگیره.

موفق باشی

عزیزم خودت مقصری این کارا یعنی چی بخر بخر چیه آخه نباید میزد می تونست در حد قهر ازت شاکی باشهولی بدو ...

الان خیلی شوهرت کار خوبی کرده که اومدی به بقیه هم یاد میدی تازه اسی رو هم سرزنش میکنی؟😐

I will always love you❤️💖💗