2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 357218 بازدید | 1065 پست
ما یکی داریم نشسته پیشت میخنده بعد پامیشه میره تو اتاق با چوب درمیاد میگه یاد یه خاطره بد افتادم که ...

این آره

ولی اینی ک اسی تریف کرد غیرقابل باوره

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

بعدشم مگر ننوشتی دوماه گوشت نخوردیم جیکم درنیومده کلی قسط وام داریم و پول نداریم مگر کادو لباس برات نخریده حالا دیگه کیک خریدنت چی بود پز چی میخاستی بدی خوبه از شوهرتم بزرگتری خدایی عقل ندارین شماها عین بچه این والا شوهره خوبت کرده دستش دردنکنه زن گنده کادوشو گرفته با اینکه میدونسته شوهرش پول نداره اصرار به خرید کیک کرده

همسر عزیزم تو بهترین مرد دنیا هستی خیلی دوستت دارم ♥️♥️♥️♥️ خدایا شکرت بخاطر زندگیم بخاطر شوهر عزیزم بخاطر بچه هام ♥️♥️♥️ آرامش دارم شوهرم ادم سالمیه خانواده خوبی داره ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گه نخور بیشعور

میدم تو بخوری

همسر عزیزم تو بهترین مرد دنیا هستی خیلی دوستت دارم ♥️♥️♥️♥️ خدایا شکرت بخاطر زندگیم بخاطر شوهر عزیزم بخاطر بچه هام ♥️♥️♥️ آرامش دارم شوهرم ادم سالمیه خانواده خوبی داره ♥️

کاش از روز زن فاطمی بودن و نجابت و خانمی حضرت زهرا رو یاد می گرفتیم.به هیچ چیز دین و اسلام و معصوم ا ...

ضد زن فکر کردی سرویس طلا میخواسته مگه شماهاهم مارو سرویس کردین با این اسلامتون

دعای صبح و آه شب، کلید گنج مقصود است

بدین راه و روش میرو، که با دلدار پیوندی

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

تو بیشتر خوردی که اینقدر بی عقلی ، غذا بخور که عقل بیاد تو سرت

تو واسه خودت دل بسوزوون که شوهرت چزوندتت بدبخت 😛😛 همون بسته شده عذابت خوب جنستو شناخته دستش درد نکنه 🤣🤣🤣

تو واسه خودت دل بسوزوون که شوهرت چزوندتت بدبخت 😛😛 همون بسته شده عذابت خوب جنستو شناخته دستش درد نک ...

شوهر تو دیگه چقدر بدبخت تره ی زن بیکاری داره بره تایپیک های ی نفر رو بخونه که اگه چیزی شد بزنه تو سرش 🤣 اینجا کسی از خوشیاش نمیزاره بیکار خانوم

شاید پول نداشته

چه اصراری داشتی حتما کیک بخره

من زدنش رو تایید نمیکنم ولی شاید بخاطر بی پولی شرمندگی آب و روغن قاطی کرده

خدا بداد همه برسه واقعا

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

چقدر شوهرت مثل شوهر منه و چقدر ماجرایی که تعریف کردی برام تکرار شده به علاوه ی اینکه به خانواده هامونم زنگ می زد

سرم تیر کشید اسی چجوری یکدفعه به این حیوون تبدیل شد کارهاش نرمال نیست اونم وقت ازدواجش نبوده مگه حیو ...

تابآوری آدما یکسان نیست به یکی تا صبح قر بزنی تنها واکنشش اینه ته قر زدنا با اون مهره ی ماری که ۴ کلوم حرف دلنشين میزنه و آرامش رو به دل میرسونه یکی هم تا وقتی مهربون و خوبه که سر به سرش نذاری و دیوونه ش نکنی از اون هم بدتر هست:خود به خود جنگ و بی آبرویی راه میندازن.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.