2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 341690 بازدید | 1065 پست
همه چیزایی که گفتی حقیقت دو ماه وضع زندگیمون سخت بود و نتونستیم گوشت بخریم چون قسط اون دو ماه خیلی س ...

همیشه متنفر بودم از زن و مردهایی که میگن پول من پول تو ...

مگه زندگی متاهلی نیست؟

چی میشد یبار تو گوشت میخریدی ؟ از درجه هات میکندن؟

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون میدونستم داره ما فقط حدود ۲ ۳ ماه وضع زندگیمون سخت بود و بعدش همه چی بهتر شد خدا رو شکر الان هم ...

من روانشناس هستم .اتفاقی پستت رو دیدم

یه کانال تو ایتا دارم raze_roshd@

چند تا پست آخرم درمورد علت رنجش در مناسبت هاست.

دوست داشتی برو بخون آرومت میونه

اگرم سوالی داری تو ایتا این آیدیم هستraziesharafi_psy@

مگر نمی گی هفته قبلش برات لباس کادو روز زن گرفته دیگه قرض بابات ازش خاستی همون لحظه جواب اون مادرشوهرتو میدادی میگفتی من شیرینی خور نیستم بجاش برام کادو لباس گرفته اگر ادم بودی اینو میگفتی بنظرم شوهرت خوبت کرده اگر زدتت لیاقتت بوده نمیدونم چه مرگتونه و چی میخایین از زندگی

همسر عزیزم تو بهترین مرد دنیا هستی خیلی دوستت دارم ♥️♥️♥️♥️ خدایا شکرت بخاطر زندگیم بخاطر شوهر عزیزم بخاطر بچه هام ♥️♥️♥️ آرامش دارم شوهرم ادم سالمیه خانواده خوبی داره ♥️

اکثر اونا مجردن نسخه میپیچن وگرنه آدم سردو گرم چشیده اینقدر راحت راجع به زندگی بقیه نظر نمیده که از ...

دوست پسر هم علمی نیست وقتی عاشقشی میمیری و زنده میشی اتفاقا فقط چون یه امضا و مهر نداره مردم جدی نمیگیرن اگه اما امضا و مهر داشت حتی اگه ازدواج سوری بوده مردم جدی میگیرن

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

من ک باور نمیکنم این تاپیک رو و ب نظرم فیک میادش

چرا فیک باشه آدم با مشکل روانی دقیقا اینجوریه خب

من ک باور نمیکنم این تاپیک رو و ب نظرم فیک میادش

ما یکی داریم نشسته پیشت میخنده بعد پامیشه میره تو اتاق با چوب درمیاد میگه یاد یه خاطره بد افتادم که مثلا مال ۲سال قبل و کتکت میزنم همینقدر دیوونه اینا اختلال روانی هست

چرا فیک باشه آدم با مشکل روانی دقیقا اینجوریه خب

نمیدونم

من برام قفله ی زن گنده هی بگه کیک میخام کیک میخام

الان هرکیو بگی حتی بچه ی نوجوون کارت بانکی داره خودش میتونه هرچیزی ب دلش میشینه رو بخره

دوم اینکه ی کیک چیه ک ی مرد ب خاطرش زنشو کتک بزنه

چطور باور میکنید حرفاشو

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

این وسط اونایی که میرن تاپیکای خاک خورده ی اسی رو میخونن میان و نظر میدن همونایی هستن که تو دنیای واقعی سرشون به جای گردنشون تو ک...ن بقیس.

بابا بیچاره درد داشته دلش شکسته.اومده درد و دل کنه تا اروم شه.شما دارین بدتر نمک رو زخمش میپاشین.گوشت نخریده به شما چه مگه از گلوی شما زده؟؟؟عحب ادمایی هستینا.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اصلا هدیه و جشن دلیه ،نه زوری و گفتنی قشنگیش به همینه طرف بخاد و خودش این کار رو کنه گفتن ما واقعا ب ...

دل و زبون گاهی بهترین بخشهای پیکرمون هستن!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.