2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 357721 بازدید | 1065 پست
تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

شوهرت پرخاشگره هیچ چیزی هم تقصیر تو نیست فوقش باهم بحث میکردین نه اینکه کتک بزنه برام جالبه نی نی سایت میگن حتما کاری کردی

نمیخوام نگرانت کنم ولی مواظب رفتارش باش دیدی بدتر شد برای زندگیت کاری کن

اینجا دیونه خونه اس برای کتک هم زن رو مقصر میدونن نمیدونم کی این کشور درست میشه با ابنهمه زن ستیز

شوهرت شاید اون طوری وحشی شده آموزش های مادرش بوده که از همون سال اول رو نده به زنت وگرنه خوش بگذره بهش هر سال باید براش کادو بگیری. خودش هم عمدا اون روز آمده خونتون جشنتون رو خراب کنه نذاره جشن دو نفره بگیرید عمدا هم به تو اون حرفا رو زده مادر شوهر تا ناراحتت کنه خودم همچین مادر شوهر عفریته ی دارم که دقیقا اخلاقش اینه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

بعضی چیزارو نباید فراموش کرد باید تجربه بشن که تکرار نشه .

دفه بعد جاریت حرف زد بین شما و همسر یا چیزی گفت که به خودتون گرفتین مثلا فلانی واسه بچش چیکار کرد یا همسرش از از همسرت تعریف کن .

مطمنم وقتی مادرشوهرت گفت .اگه جواب میدادی فلانی دوست داشت اولین جشن دونفری جلوتر بگیریم کادو گرفتیم با کلی اب و تاب همسرت علاوه برکیک کادو بهتری هم میخرید جلواونا واست ..

اینم بگم خیلی از ماها همون موقه نمیتونیم تصمیم درست یا حرف درست بزنیم یکی از دور بهتر میتونه راهننمایی کنه آدم .

به نظر من اونجا ازش تعریف میکردی همه چی برعکس میشد ..

بخدا اگه بهم بگن میکروچیپ تو بدن ادما کار گذاشتن همه دارن روانی میشن باور میکنم....چند روزه هرچی تاپ ...

مردهای ایران اکثریت مورد دارن سواد رابطه ندارن میتونست راحت مدیریت کنه اوضاع پیش اومده رو ولی خوی وحشی خودشو نشون دادن اخرم میندازن گردن گرونی قسمت جالبش اینایی که میگن کیف و کفش برات خریده

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

😶😶😶😶

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

دعوایی کاملا بچه گانه

بلد نبودی همونموقع جواب مادرشوهرت رو بدی چرا روسر شوهرت خالی کردی وهی غرغر کردی معلومه خودتم کمبود محبت داری دوست داری دعوا بپا کنی کتک بخوری ک بعدش بیاد نازت و بکشه ولی این راهش نیست

یکم سیاست ب خرج بده باچن تا دوست یا ادم پخته قبلش مشورت کن

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
بعدشم مگر ننوشتی دوماه گوشت نخوردیم جیکم درنیومده کلی قسط وام داریم و پول نداریم مگر کادو لباس برات ...

بک سال بزرگتر واقعا سنه زیادیه!؟؟؟؟😐😑🙄

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

والا منم شوهرم جیبش خالی بود یه بعد روز زن برام کیک وشکلات یه عطر اورد اونم از دوسش قرض کرده بود

تازه من هرسال هی ب شوخی بهش میگم روز زنه ها حتی شده با یه شاخه گل خوشحالم کن اگه نخره ناراحت میشم خیلی هم ناراحت میشم ولی دیگه غرغر ولوس بازی درنمیارم چون کارهای خوب دیگه اش میاد تو نظرم

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست