2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 328655 بازدید | 1065 پست

فقط طلاق

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکا ...

لیاقت امثال تو اینه مثل سگ هر روز کتک بخورین

اینجوری با کتک تربیت شدین

هر چقدر هم دعوت بشه حق کتک زدن نداره

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
اگر یک طرف نیاد پیش مشاور و هیچ همکاری برای بهبود زندگیشون نکنه اون یکی چیکار کنه؟

ببین زندگی مشترک مثل گله باید بهش برسی تا پژمرده نشه. خودت تلاش کن برو چند تا کتاب بخون در مورد مردا. مردها اقتدار میخان نباید این حسو ازشون بگیری توو هر تقمیمی نظرشو بپرسی به نظرش احترام بزاری مودبانه و با احترام باهاشون حرف بزنی. طعنه های مادرشوهر و خواهر شوهر رو نیای بکوبی به سر شوهرت. و...

خوندن چندتا کتاب خیلی کمکت میکنه

چقد تو پر توقعی. برای روز زن مادر شوهرش براش جشن بگیره اگه واقعا حسن نیت داشته از حرفش. شماها چرا ای ...

چه طرز صحبت کردنی

باعث تاسفی

امیدوارم خدا به دلت نگاه کنه که هرچی به ذهنت رسید نریزی بیرون

وقتی داری یکی دوتومنشو میاوردی تا بیگوشت نمونین چندماهبعد وقتی ذاشت برات جبران میکرداسی راستش ازمدل ...

چرا باید پول گوشت بده

وقتی الان داره و یه کیک نمیخره

یعنی ذات نداره

وقتی دسته به زن داره یعنی ذات نداره

تو دیگه کی هستی که انقدر مدافع مرد اسی شدی

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکا ...

خیلی زن ستیزین مردک وحشی بی شعور قد فندق عقل نداره میپرین به اسی؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
چقدر راحت برچسب میزنید به بقیه نمک نشناس ...کل این قضیه شاید ۱۰ دقیقه نشد یعنی ما ۱۰ دقیقه بیشتر تو ...

شوهرت تعادل روانی نداره نگرانت شدم با یه روانشناس مشورت کن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
وقتی حرمت شکسته شده باشه چه باید کرد؟

میشه تاحدی جبران کرد مثلا اینکه اصلا بازگو نکنیم که چی شده چی گفتی چرا اینکارو کردی؟یعنی یه جوری برخورد کنیم انگار چیزی نشده از بدیهای طرف مقابل چشم پوشی کنیم و با خودمون عهد کنیم تحت هیچ شرایطی به طرف مقابل توهین نکنیم

صبر و گذشت داشته باشیم اونجوری که دوست داریم پارتنرمون با ما رفتار کنه اون جور رفتار کنیم اگه یه موقعی اون طرف توهین کرد اونقدر واسه خودمون ارزش قائل باشیم که نشنیده بگیریم و خلاصه طوری رفتار کنیم که سگ اخلاق ترین آدم دنیا هم بهمون احترام بزاره دیسیپلین و خط قرمز داشته باشیم به مرور اون حرمت که شکسته برمیگرده⚘

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود