2777
2789

هر روز میاممیبینم زنا کتکخوردن . حالا یسری نمیتونن جدا شن ولی یسریا باز میشینن زندگیمیکنن با اینکه خانواده حامی دارن

بعد اینا هیچی ی سری مردا چجور تربیت شدن ؟ ننشون سگتربیت کرده اینجور هارن ؟

ی چیز دیگه درسته اگر کتک بخورید زورتون اندازه شوهرتوننیست ولی یبار ک زدتون پاشید ی لگدی یه چکی یه زانو برید تو شکمش همینجور مث مونگلا دستتونو نزارید رو سرتونگریه کنید کتک بخورید

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

ترند روزه

بازدید تو کتک خوردنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمده تاپیکا فیکه اسی

بشنو و باور نکن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
عمده تاپیکا فیکه اسی بشنو و باور نکن

اخه مردا ک اینقد هار نمیشن هر روز یکی میگه شوهرملت و پارمکرد

مظلوم بازی در میارن بدم میاد

اومد جلو بزنه تخ... ماش بگیر دستت فشار بده ببینم بازم همچین غلطی میکنه یا نه.

خیلی بدم میاد زنی تو سری میخوره.

از اون بدتر نر های کثافت که دست روی خانم بلند میکنن باید دستشون قطع بشه

مظلوم بازی در میارن بدم میاد اومد جلو بزنه تخ... ماش بگیر دستت فشار بده ببینم بازم همچین غلطی میکنه ...

دقیقا منم بیزارماز زنایی کمظلوم بازی در میارن فکمیکنن خیلی با ناز و ادان . بشینکتک بخور دل کسی برات نمیسوزه

بنظرم کتک خوردن ب تنهایی نمیتونه دلیل طلاق باشه

الان خورده میشم

ولی خب زندگی بعد از طلاق هم سختی هاو چالش ها داره

اینکه شوهرت یه سری آیتم های مثبت هم داره و کتک هم میزنه

میتونی بابتش طلاق بگیری

اخه مردا ک اینقد هار نمیشن هر روز یکی میگه شوهرملت و پارمکرد

من از نزدیک ندیدم همچین چیزایی رو

دعوا هست ولی نه به این صورت

واسه همین حرفاشونو باور نمیکنم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بنظرم کتک خوردن ب تنهایی نمیتونه دلیل طلاق باشه الان خورده میشم ولی خب زندگی بعد از طلاق هم سختی هاو ...

منیکی تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم خفتو تحمل کنم و زندگی کنم با کسی کمنو میزنه مگرررررررر اینکه دستم تو جیبمنباشه حامی واس طلاق نداشته باشم یا شوهرم بگه نمیزارم بچه رو ببینی

منیکی تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم خفتو تحمل کنم و زندگی کنم با کسی کمنو میزنه مگرررررررر اینکه دستم تو ...

دیگه تو شرایطش نیسی .خیلی مسائل دخیله

خیلی از دکتر مهندس هام کتک میخورن و ب زندگی ادامه میدن

بنظرم کتک خوردن ب تنهایی نمیتونه دلیل طلاق باشه الان خورده میشم ولی خب زندگی بعد از طلاق هم سختی هاو ...

کتک خوردن دلیل طلاق نیست؟؟!!!

وقتی مردی دست روی زن بلند میکنه یعنی به اندازه کافی وحشی و روانی هست و زن نباید جونش به خطر بندازه و باید جدا بشه