2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 32789 بازدید | 493 پست
ورزش کگل رو انجام بدین تا علائم بهتر شه و فکر فیزیوتراپی هم باشینعمل آخرین مرحله اس که اگه موارد با ...

خیلی ها با ورزش درمان شدن و عمل نخواستن

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا عمل نکن

با ماساژ خوب میشه

خودم و خواهرم و چند تا از دوستان با همین بالاکشیدن رحم توسط ماساژور های طب سنتی اسلامی خوب شدیم

خیلی هم ماساژش درد نداشت

فق بعدش باید چند روز مراقبت کنی و استراحت

اگه شدیدنیست عمل نکن مادرم دوماه روجا بود انگار خیلی عمل سختیه منم تکرر ادرار دارم ولی خوب یه کم نشتی ادراردارم وقتی زود نرم دسشویی ولی دکتر گفت شدید نیست منم میخاستم به خاطر زیبایی و اینکه برای شوهرم عمل کنم پیگیرشدم شوهرم گفت نه برا من نمیخاد اگه مشکل پزشکی هست عمل کن دگه منم نرفتم

اصلا عمل نکن با ماساژ خوب میشهخودم و خواهرم و چند تا از دوستان با همین بالاکشیدن رحم توسط ماساژور ها ...

آره ماله من یادمه گفت دراز بکش دراز کشیدم بعدش چنان محکم شکمم و کشید بالا بعد با روسری محکم بست تا سه روز

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

وای من جاریم عمل کرده بود وای یعنی زجه میزد خیلی وحشتناک بود خیلی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

سلام

حتماً پیش دکتر دیگه هم برو، بش نگو دکتر قبلی چی گفته

حتماً حتماً برو ورزش بدنسازی و سنگین ورزش کن.

عضلات کف لگنت باید قوی شه. پرس پا و اسکات سنگین، کم کم وزنهها رو ببر بالا.

دختر میشی یعنی چی!!! چه دکتریه که چنین حرفی زده!!!

زایمان که دوتا طبیعی پشت سر هم داشتمموقع راه رفتن حس میکنم واقعا ی توپی لای پام هستو موقع پریودی احس ...

ای وای

پس همون افتادگی داری

منم دقیقا اینجورم

پسرمم ۱۹ کیلو هست یکسره تا میبرم بیرون

میگه خسته شدم بغل کن 🥴🤦

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ای وای پس همون افتادگی داری منم دقیقا اینجورم پسرمم ۱۹ کیلو هست یکسره تا میبرم بیرون میگه خسته شدم ب ...

پسر من زمانی که دخترم دنیا اومد ۱۲ کیلو بود

الان ماشاالله ۱۸ کیلوعه

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️