2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 33137 بازدید | 497 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من زمانی که دخترم دنیا اومد ۱۲ کیلو بودالان ماشاالله ۱۸ کیلوعه

چند وقتشه پسرت خدا حفظشون کنه

پسر من چهار ساله هست

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اگه شدیدنیست عمل نکن مادرم دوماه روجا بود انگار خیلی عمل سختیه منم تکرر ادرار دارم ولی خوب یه کم نشت ...

دکترع که گفت شدیده دیگه نمیدونم

حالا برای فردا ی وقت دیگه گرفتم پیش ی دکتر

ببینم اون چی میگه

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

زرد

ببین دراز بکش عضلات رحم و لگنتو محکم بگیر مثل اینکه میخواد دستشویی کنی ولی خودتو سفت میگیری تا نریزه تا۵ بشمار بعد ازاد کن اینطوری افتادگی رحم درمان میشه.

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻

خدایی با ماساژ و ...طب سنتی اگه میشه منم برم

نکنه بریم از یه جا دیگه بزنه بیرون

شانس که ندارم 🥴🤦😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اسی دکتر نگفت واسه چی رحم افتاده میشه؟؟؟

دکتر بمن گفت بخاطر دو زایمان پیشت سر هم

و بخاطر برداشتن چیز سنگین

ک من از شب اولی که دخترمو بغل کردم.

یکسره پسرم بغلم بود ماشاالله سنگین هم بود کار دست خودم دادم

ببین دراز بکش عضلات رحم و لگنتو محکم بگیر مثل اینکه میخواد دستشویی کنی ولی خودتو سفت میگیری تا نریزه ...

من الان از دیشب شروع کردم

میگم ببخشید عضلات پشت هم باید سفت کرد یا نه

چون من فکر میکنم اشتباه میرم

بعدش پشت لگنم درد داشتم

سلامحتماً پیش دکتر دیگه هم برو، بش نگو دکتر قبلی چی گفتهحتماً حتماً برو ورزش بدنسازی و سنگین ورزش کن ...

سلام

بله برای امروز وقت دکتر جدید گرفتم حتما میرم ببینم اون چی میگه

اگر دیدم میگن عمل ک نمیکنم

با ورزش سعی میکنم رفعش کنم

من الان از دیشب شروع کردم میگم ببخشید عضلات پشت هم باید سفت کرد یا نه چون من فکر میکنم اشتباه میرم ب ...

اره عضلات رحم و لگنو سفت بگیر تا ۵ بشمار.روزی چند بار تکرار کن.منم افتادگی رحم داشتم دکترم خیلی خوب بود گفت اینطور ورزش بده خودتو درست میشه

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻

ورزش کگل درمان نیست که کاامل خوب کنه. فقط از پیشرفت جلوگیری میکنه.

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
سلام بله برای امروز وقت دکتر جدید گرفتم حتما میرم ببینم اون چی میگهاگر دیدم میگن عمل ک نمیکنمبا ورزش ...

حتما منو ریپلای کن خبر بده بهم ببینم چی گفت

ورزش هم بپرس ببین چه جوریه درستش

لطفا به منم بگو