2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 33139 بازدید | 497 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگر واقعا افتادگی رحم داری حتما یبوست داری که باعثش شده یا برمیگرده به دررفتگی لگن که گفتم خانما بعد از زایمان برید جا بندازین لگن رو که افتادگی نگیرین موقع زایمان کل اعضای بدن بر اثر فشار ناهماهنگ میشه بعد از زایمان اون زمانای قدیم که زنا میرفتن حموم یکی بود جا مینداخت لگن رو الان نیست یارو افتادگی رحم میگیره

ورزش کگل رو انجام بدین تا علائم بهتر شه و فکر فیزیوتراپی هم باشین

عمل آخرین مرحله اس که اگه موارد بالا جواب نداد برید برا عمل

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

اسی عزیزم منم فکر میکنم افتادگی رحم دارم منم دقیقا همین علائم و عفونت های مکرر دارم میشه علائمتو کامل بگی آخه من تا حالا نگفتن عمل منم خیلی اذیتم چند بار که میرم دکتر معاینه میکنه نمیگه عمل میخواد

من مجردم ممکنه منم افتادگی رحم داشته باشم ؟منم خودم دو سال هست درگیر عفونت اداری هستم ولی خب تو مهر ...

نه بابا.افتادگی رحم بیشتر به خاطر بارداری و زایمان و ایناس.الکی که ادم افتادگی رحم نمی گیره

منم افتادگی رحم دارم ولی هیچ دکتری بهم نگفته باید عمل کنی با همین رحم پایینم زایمان کردم البته سزاری ...

عزیزم درجه افتادگیت خفیف بوده؟ چجوری باهمون افتادگی زایمان کردی واقعا میشه؟ سرکلاژم شدی؟

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
بله ی زایمان سخت از اون بدتر هم اصلا استراحت نکردم بعد زایمان ،دائم راه میرفتم کار های سنگین میکردم

زایمان طبیعی باعث همین افتادگی رحم میشه.استراحتم نداشتی که دیگه بدتر. ان شالله که خوب بشی عزیزم.