2777
2789
پس شاغل بودن زن چه فایده ای برای زندگی مشترک داره؟

الان یه ابریان و یه کرم پودر معمولی بخوای بگیری شده یه تومن

هر فصل هم دو تا مانتو و دوتا شال بگیری با ی کیف و کفش و شلوار ده تومن شدع

همین ک خود زن کار میکنا و خرج اینارو در میاره شما مردا باید. کلاتونو بندازین هوا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس دقیقا چه وظیفه ای داخل زندگی مشترک دارید؟!قانون هزارتا ایراد داره نمیخوام دوباره بگم برات اگه قرا ...

هیچ اجباری نیست!

قانون ایراد داشته باشه....شما برو تو دین بگرد ببین اصلا همچین وظیفه آی وجود داره...

زن همین که بچه بیاره کلی هست...

تا اونجا که همه زحمات پدر رو میشه همین دنیا جبران کرد.

ی ناله مادر رو نه

برو یکم تحقیق کن لطفا برادر

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

هیچ اجباری نیست! قانون ایراد داشته باشه....شما برو تو دین بگرد ببین اصلا همچین وظیفه آی وجود داره... ...

اگه عقیده شما اینه همه سختی های پدر رو میشه جبران کرد بحث تمام شد

شما حتی جواب سوال منم نمیتونی بدی یکم رو افکارت کار کن یعنی عقیدتی اینه برای داخل زندگی مشترک که اسمش مشترکه بعد هیچ چیز وارد اون زندگی نکنی و فقط سر بار باشی

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

بهتره بپرسی زن خانه دار بهتره یا زن خانه داروشاغل

دقیقا 😂

این کاربر یا اون مردی که هست...انتظار داره زنش پولش تقدیم کنه...

چرا !

بعد میگه شما زن ها برا پول ما مردا دندون تیز کردین...خب برادر به 🍆 نخ ببند 😁

بشین سرجات خواستگاری کسی نرو...چه الزامی هست بخوای با این تفکر زن بگیری...

وظیفه مرد تو هر دین و آیین و حکومتی اینه تمام هزینه زندگی حودش و خانوادش رو بده.

یا توکل کنه بره زن بگیره تلاش کنه خدا روزی بده ...یا نشد تقوا پیشه کنه.

مخم میره هوا...بعد حالا زنش فردا میگه مادر شوهر وخواهرش زندگیم رو بهم زد...گوش شوهرم پر کرد.

دیگه خبر نداره شوهرش خودش ۱۰۰ تا مادرشوهر بدذات رو حریفه

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اگه عقیده شما اینه همه سختی های پدر رو میشه جبران کرد بحث تمام شد شما حتی جواب سوال منم نمیتونی بدی ...

سربار چیه دیگه😂

تو خانواده ما زن رو میذارن رو چشم...

من رو یبار تگ کردی که جوابت رو هم دادم.

عقیده من نیست ، حرف دین هست...شما فعلا برو یکم مطالعه کن...

مشترک که خیلی هست مثلا هرچی مرد خاله زنک و بی چشم رو باشه همون قدر زن و بچه رو در عذاب میذاره...در عذاب شریک میکنه.

یا خونه و...

زن اکه سربار بود قبلش مهریه بهش نمیدادن...اینکه منت بذار سرمون بیا خانوم خونه شو...

من الله توفیق

ادامه نده

سربار چیه دیگه😂تو خانواده ما زن رو میذارن رو چشم...من رو یبار تگ کردی که جوابت رو هم دادم.عقیده من ...

اون از لطف مرداست وگر نه به سوال ساده که شما چی وارد زندگی میکنید رو نمیتونی جواب بدی

بعد خانوم ها بی عیب هستند که حرف میزنی

مهریه هم دورش تمام شد

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

اون از لطف مرداست وگر نه به سوال ساده که شما چی وارد زندگی میکنید رو نمیتونی جواب بدیبعد خانوم ها بی ...

وجود زن به تنهایی کافی هست.

برو بابا ، بدون مهریه حتی نمیشه عقد جاری کرد😀

یکم مطالعه کن

زن چی میاره تو زندگی؟؟!!!!!!!!

یکم تو قانع کن شاید رفت دوتا کتاب خوند.

اووف خستم کرد.