2777
2789
اون از لطف مرداست وگر نه به سوال ساده که شما چی وارد زندگی میکنید رو نمیتونی جواب بدیبعد خانوم ها بی ...

بذار من بهت بگم...تو اگه پول میاری فقط زن ازادیشو میده...زن زیباییشو تقدیمتون میکنه و ازش میگذره...زن سلامتیشو تقدیمتون میکنه و ازش میگذره...زن اعصابشو میذاره و ازش میکذره میذاره نابود بشه... میدونی هر بارداری چقدرررر تو هیکل و زیبایی زن و در نتیجه تو روحیه زن تاثیر داره که میخواد براتذ بچه بیاره؟که حضانتشم از قضا با جنابعالیه...میدونی شیر دهی چقدر سخته؟تاحالا انجام دادی شب تا صبح شیر بده بدن درد بگیر دندونات خراب بشه موهات بریزه هیچ جایی هم نمیتونی بری هیچ لباسی هم که دوست داری نمیتونی بپوشی...تو اونجا ها چی گذاشتی وسط؟بعدم بچه هارو بزرگ کن و تربت کن و باهاشون سرو کله بزن...بشور بساب بپز بیار ببر...اینا چی؟تو چی میذاری این وقتا؟ازادو راحتی و سلامت...نه شکمت ترک خورده نه زایمان کردی و درد کشیذی نه ویاری نه هیچی...اون لحظه ها که زن همه ازادی و سلامتی و زیبایی و اعصابشو گذاشت تو چی گذاشتی؟پول؟؟!!هه

من شاغلم نیمه وقت کارهای خونه و ...هم انجام میدم ولی باز هم حوصله ام سر میره

ولی در جواب سوالتون ترجیحم خانم خانه دار با سواد هست البته با یه همسر خوب و وفادار و وضع مالی حداقل در سطح متوسط جامعه و اینکه بتونه زندگی رو از لحاظ اقتصادی مدیریت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم تو قانع کن شاید رفت دوتا کتاب خوند.اووف خستم کرد.

خیلی خنده داره حرفش... ن چیزایی رو میذاره وسط که با پولی که اقا میذاره قابل قیاس نیست...اقا همچنان ازاده سلامته رفتو اکد زیاد داره هرروز بیرونو میبینه ...بنظر من اون خانوم خانه دار که نشسته همه چیشو رها کرده تا غذای اقاحاضر باشه لباس اقا تمیز باشه خونه ی اقا برق بزنه شبم که اقا تشریف میارن یه خانوم مرتب و جذاب در خدمتشون باشه براش باردار شه ویار بکشه زایمان کنه بچه تربیت کنه و قید همه دلخوشیاشو دوستاشو سلامتیشو اندامشو بیرون رفتناشو تفریحاشو بزنه که خیلی سختتره...

خیلی خنده داره حرفش... ن چیزایی رو میذاره وسط که با پولی که اقا میذاره قابل قیاس نیست...اقا همچنان ا ...

دقیقا

بعد این آقا میگه همین زن اگه شاغل شد باید پولش رو بده به شوهرش 😂

چرا چون سرکار رفته خسته شده مثلا ۲ ساعت بیشتر خوابیده😐

در حالی که زن شاغل هم در واقع هم خانه دار هست و هم بیرون کار میکنه...اتفاقا بدبخت استرس هم بیشتر داره...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

فقط کی بشه از این برهه زمانی که داریم رد بشیم و پسرهامون دوباااره مرررد بشن ... دلم برای دخترای مجرد این دوره زمونه میسوزه مردایی باافکاردونگی!!!چرتکه انداختن برای پول پدرزن و درآمدخانم!!!!

یه آقایی هست توچندتاتاپیک شبیه به همین تاپیک نظرات مزخرفش رو دیدم همینجاهم دوباره اظهار فضل کردن و نطرات مزخرفش رو گفته فقط بدبخت اون دختری که نصیب این بشه!!!

شکر خدا ولی حرف من اکثریت بود ک دیدم مرد وقتی دیده زنش خودش پول درمیاره در حد خوراک خونه داده بقیه ا ...

وقتی میگیم مردای کشورمون فعلا جنبه و درک خیلی مسئله هارو ندارن یه نمونش همینه!!!منم کمتر مردی دیدم واااقعا کاری به درامدخانم نداشته باشه ...

بذار من بهت بگم...تو اگه پول میاری فقط زن ازادیشو میده...زن زیباییشو تقدیمتون میکنه و ازش میگذره...ز ...

بچه دار شدن یه انتخابه فکر میکنی ضرر هست بچه نیار

البته که سختی های زیادی برای مردم داره چون ولی جای بحثش اینجا نیست

ما داریم در مورد ازدواج حرف میزنیم

دوباره حالا میگم داخل زندگی وی وارد میکنید

اگه وقت جوانی و اعصاب رو حساب میکنی مردم دقیقا همینا رو وسط میزاره باهم خط میخورن ولی مرد رفاه آرامش پول تفریح و هزارتا چیز دیگه میاره شما چی میارید؟!

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

اولا برو بخون دوباره سرچ کندوما تو از خودت خونه داری؟ نه تو خونه داری؟تو کدوم خونه کنیزیتو کنه طبقه ...

👌

این شخص تو یه تاپیکی گفتن چرا خانما انتطاردارن ارثی ک ازشوهرمیبرن بیشترباشه مگه چ زحمتی برای اون اموال کشیدن! بایداون اموال به خانواده پسره برسه!!!

منم ازش پرسیدم یعنی الان مادرت هیچ حقی ازاموال پدرتون نداره؟!!!!

بعصی از مثلامردها چقدر نفرت انگیزن ! من بجای خانمهایی که اطراف اینا هستن حااالم بهم میخوره....

زنی که بره دنبال توانایی ها و استعدادهاش

یکی توانایی کار بیرون و مدیریت همزمان نداره قطعا خانه داری

یکی توانایی مدیریت همزمان داره پشتوانه و حمایت شوهر و خانواده ها رو داره رفتار و اخلاقشو تو محیط کار بلده و اجازه نمیده از احساساتش سواستفاده بشه قطعا شاغلی در کنار خانه داری

در هرصورت خانه داری باید باشه دیگه اگه شوهر و بچه ها همراهی و کمک کنن عالیه

بچه دار شدن یه انتخابه فکر میکنی ضرر هست بچه نیار البته که سختی های زیادی برای مردم داره چون ولی جای ...

رفاه ارامش پول تفریح رو مرد میاره؟کی گفته؟رفاه رو مرد با کار کردن بیرون و زن با کار کردن تو خونه برای هم میارن اینکه هیچی...ارامش رو هم دو طرفس کی گفته فقط مرد ارامش میاره؟میمونه پول که در قبال اون همه اختیاری که از خانوم گرفته میشه و بدست اقا داده میشه با وجود اینکه هردو دارن زحمت میکشن چیزی نیست...تو اگه بیرون کار میکنی خانومم داره تو خونه کار میکنه که بماند یه چرخه ی تکراری و تموم نشدنی و بسیار سخت تر از کار بیرون هست...از اونور هیچ حقوقی دریافت نمیکنه برای اون همه کاری که میکنه...خب پس الان چیو با چی داری مقایسه میکنی؟حتما که شما تو خونه بشور بساب و پختو پزو ببرو بیار هم انجام میدی که انقدر متوقعی

بچه دار شدن یه انتخابه فکر میکنی ضرر هست بچه نیار البته که سختی های زیادی برای مردم داره چون ولی جای ...

خانم حتی بخواد جایی بره اجازش دست اقاس...طرز پوشش دست اقاس ...معاشرتش که باکی بره با کی بیاد دست اقاس ...با هزار مشقت و سختی که تصورشم نمیتونی بکنی بچه بیاره اونم مال اقاس...از اونطرف اقا کاملا ازاده...منت چیو میذارین خرجی میدین؟کاملا وظیفتونه...اصلا بچشم نمیاد ...باز میگی خانم چی وارد زندگی میکنه؟خیلی وقیحی خانم ازادیشو داره میده چی از این مهم تر؟

نسبت سختی بچه اوردن زن به مرد هزار به یکه مقایسه نکن لطفا...

رفاه ارامش پول تفریح رو مرد میاره؟کی گفته؟رفاه رو مرد با کار کردن بیرون و زن با کار کردن تو خونه برا ...

در حالا حاضر دیگه چیزی به نام کار خونه باقی نمونده فوقش برای یه زن کی دو نفره ۲ ساعت کار داشته باشه پس نه سختی نه مدت زمان و نه هیچ چیز دیگش رو با کار بیرون مقایسه نکن

هزاران بازی خانوم های همینجا سخت بدون کار بیرون نسبت به خونه رو قبول کردن

بله رفاه و آرامش رو مرد میاره چون عامل درآمد خانواده هست و خانوم فقط مصرف کننده

حقوق رو هم اول گفتم کامل بگیرید ولی مهریه هیچی

در مورد حقوق نگرفتن برای کار خونه برعکس شما بیشتر از حقتون هم حقوق میگیرن ولی شما خانه داری نیاز هات چطوری تامین میشه

با پول مرد پس اون میشه حقوق شما در قبال کار خونه البته که برای دو ساعت کار خیلی خیلی زیاده

خانم حتی بخواد جایی بره اجازش دست اقاس...طرز پوشش دست اقاس ...معاشرتش که باکی بره با کی بیاد دست اقا ...

آزادی مال خودتون حقوق رو هم بگیرید ولی به شرط مهریه صفر

بعد چه حرفی برای گفتن داری

بعدشم الان بیشتر جامعه دیگه اینجوری نیست همه آزادی خانوم دست خودشه

پس دوباره میگم چی وارد زندگی میکنید

الکی زور نزن جواب پیدا نمیکنی