2777
2789
عنوان

سختی بچه داری تاشش ماهگیه یا بیشتره اون سختی اصلیه رومیگما

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 45 پست
یه مدل بالشتکی هس بندش مثل کیف دیدم میندازن کول بچه وقتی میخوره زمین دیگه به سرش ضربه نمیخوره

آره هست ولی بعضی وقتا ممکنه جلویی بیفته بغلی بیفته بالاخره باید مواظب بود ممکنه بره خدایی نکرده از پله بیفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم نینی ندارم حرفمامانمو بهت میزنممامانم میگه سختی بچه داری من وقتی شروع شد که رفتی مدرسه و انق ...

چ عجیب ..چرا مدرسه مگ چجوری بود

منم از بعد ب دنیااومدنش همون روزای اول تصمیم گرفتم تک فرزند باشه 🫠😄

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مادر؟ خواهر ؟ کسی نیست ؟

مادر راهش دوره اون دنیاس

خاهرمم میگه مننمیتونم بیام تو بیار بچه رو خونشون خب نزدیک خونه ما نیس که چجوری ببرمش..۲۰ دقیقه فاصلس باماشین باید ببرم بزارم بعد چیکار کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بعد از شش ماهگی بهتر میشه یه کم بهتر قلقش دستت میاد. دو سه سالگی بهتره چون درسته که شیطونه و باید مو ...

کامل توضیح دادی مرسی ازت

چ عجیب ..چرا مدرسه مگ چجوری بود منم از بعد ب دنیااومدنش همون روزای اول تصمیم گرفتم تک فرزند باشه 🫠 ...

من به شدت رو درسم حساس بودم

هیچکس نباید میومد خونمون

تی وی نباید روشن میشد

جایی نباید می رفتیم

همهچی باید به بهترین شکل انجام میشد 🤣

She is working on a bio…

تمومی نداره از وقتی دنیا میاد مسولیت با خودش میاره

و سختی هم شیرینی

اما از ۶ ماه دیگه کولیک و دلدرد ش تموم میشه آرومتر میشه

از ۲ سال به بعدم دیگه از پوشک میگیری شبم دیگه مثل بزرگسال میخوابه

برای من که چندماه اول بود.بچه باید یکسره بغلت باشه..شب ونصف شب گریه ودل درد وبیقراری...ولی وقتی ۷.۸ماهه شد.هم آروم تر شد نمیخواست همش بغلم باشه.خودش مینشست..دیگه گریه نمیکرد..سرش با اسباب بازی وتلویزیون گرممیشد.آزادتر شدم

پارسا پسرمامان😍