2777
2789
عنوان

سختی بچه داری تاشش ماهگیه یا بیشتره اون سختی اصلیه رومیگما

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 45 پست
بزرگتر میشه سختیش بیشتر میشه الان کلاس آنلاین بعدش،تکالیف بعدش کلاسای دیگش تکالیف اونا

چرا چنتا چنتا میارن بچه پس..چجوری میتونن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برای مثال بخاییم درسیو شروع کنیم توخونه از ۶ ماهگیش میشه یا یکسال دوسال ب بعد؟؟

اگه کاری رو واقعاً بخوای انجام بدی میشه چون بالاخره بچه میخوابه یه ساعتهایی با خودش مشغول میشه

مادرت یا مادر شوهرت هست که بتونه نگه داره بچه رو؟

هر چقدرم تو خونه بخونی بالاخره باید امتحان اینا بری بدی دیگه

یکی دوسالگیم این قدر شیطنتشون زیاد میشه یکسره خونه رو به هم می ریزن یکسره باید دنبالشون باشی خیلی زح ...

وای خدای من

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بعد از 5،6 سالگیش کاملا راحتی کاری به کارت نداره

ممنونم ولی اون موقع دیگ پیرشدم😂

ممنونم ولی اون موقع دیگ پیرشدم😂

اتفاقا جشم بهم بزنی بزرگ میشن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اگه کاری رو واقعاً بخوای انجام بدی میشه چون بالاخره بچه میخوابه یه ساعتهایی با خودش مشغول میشه مادرت ...

ن مادرشوهرم صبح تا عصر ساعت ۶ کلاس داره

تا دو سالگی پیشش باش و نیازهاشو سریعا برطرف کن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بعد از شش ماهگی بهتر میشه یه کم بهتر قلقش دستت میاد. دو سه سالگی بهتره چون درسته که شیطونه و باید مواظبش باشی ولی اقلا زبون می فهمه و تا حدودی میگه چی میخواد. از سه به بعد میتونی بذاریش مهد و بشینی سر درسات. قبلش واقعیتو بگم باید از خوابت بزنی. کار منظم و روتین نمیشه کرد.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

من خودم نینی ندارم حرفمامانمو بهت میزنم

مامانم میگه سختی بچه داری من وقتی شروع شد که رفتی مدرسه و انقدر بهم بد گذشت که حاضر نشدم بچه دیگه ای داشته باشم

تک فرزندم من

She is working on a bio…

سختی اصلی اونجاییه که تازه راه میفته باید همش حواست باشه میفته زمین سرش میخوره اینور اونور میخوای بگ ...

یه مدل بالشتکی هس بندش مثل کیف دیدم میندازن کول بچه

وقتی میخوره زمین دیگه به سرش ضربه نمیخوره