2777
2789

سلام دوست جونيام ممنون كه ديروز واسم صلوات فرستادين امروز عصر وقتي شوهرم اومد رفتم بتاتيتربدم گفتن فردا ظهر آماده ميشه ومنم چون ميخاستم زودترتكليفم روشن شه گفتم يه بتاي ساده هم ازاد بزنين تا فقط ببينم منفي يامثبت تا استرس دربيام كه نيم ساعت بعد ازمايشگاه گفتن كه قطعي نميتونيم بگيم لب مرزه تو تيتر بايدنشون بده ... دوست جونيام. واسم دعا كنين انگار يه دريچه تودلم روشن شد🙏🏻🙏🏻🙏🏻يه باريكه اميد خداجونم 🙏🏻🙏🏻

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

خدا جون امشب شب میلاد منجی عالم بشریت است ب حق مادرش دل همه را شاد کن هر کسی هر حاجتی داره بهش بده ی نی نی سالم هم ب دوستم  بده تا سال دیگه نی نیش توی جشن نیمه شعبان کنارش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاست صلوات فرستادم

ممنون خوشگلم 😘😘شوهرم بيچاره همش داره ميرقصه خدا كنه فرداتيترهم خوب باشه  

انشالا به حق جدم جوابش مثبت میشه و دلت شاد میشه. نگران نباش ایمان دارم مامان میشی گلم  

درسته که دکترا میگن ذخیره تخمدانم خیلی کمه اما عوضش عشق به مادرشدنم بینهایت زیاده، از اونجاییم که میگن عشق همیشه برندس پس ایشالا من به زودی مامان میشم   
خدا جون امشب شب میلاد منجی عالم بشریت است ب حق مادرش دل همه را شاد کن هر کسی هر حاجتی داره بهش بده ی ...

ممنون عزيزدلم ازدعاي قشنگ🙏🏻آمين يارب العالمين🙏🏻🙏🏻 خداجونم هيشكي رو نا اميدنكن🙏🏻🙏🏻

انشالا به حق جدم جوابش مثبت میشه و دلت شاد میشه. نگران نباش ایمان دارم مامان میشی گلم    

انشاالله عزيزم🙏🏻😘

حتما میشه بیا خبرشو بده

حتما عزيزم🙏🏻🙏🏻مگه ميشه خوشحالي مو با شما دوست جونيا تقسيم نكنم🙏🏻😘😘😘

ممنون عزيزدلم ازدعاي قشنگ🙏🏻آمين يارب العالمين🙏🏻🙏🏻 خداجونم هيشكي رو نا اميدنكن🙏🏻🙏🏻

وای دقیقا شرباط خاهر شوهر منا داری اونم تو همین روز جواب گرفت و مطمین نبود  پس فرداش مثبت بود توهم مثبت امام زمان عج خودش بهت عیدی داده مطمینا پسش نمیگیره

وای دقیقا شرباط خاهر شوهر منا داری اونم تو همین روز جواب گرفت و مطمین نبود  پس فرداش مثبت بود ت ...

انشاالله خوشگلم انشاالله🙏🏻🙏🏻نميدوني همينجوري ازچشام داره مياد🙏🏻😘😘 انشاالله 

ب محض مثبت شدنت بیا بگو بی صبرانه منتظرم😍😍😍😍

حتما عزيزدلم😍😍😘😘🙏🏻دعام كن عزيزم