2777
2789

من اینجوریم که اصلا هیچ حسی به جنس مخالف ندارم و معتقدم همشون به فکر سو استفاده آن و عشق زود گذرع و تنها چیزی که برات موندگار میشه تروما و نشخوار ذهنی و از دست دادن انرژی بدنه کلی پسر و خواستگارم سر همین موضوع پر دادم رفت کلا اینجوریه که طرف هرچقدم خوب باشه نمیتونم جای عشق بزارم و بهش وابسته شم چرا دلیلشع چیه مشکل از منع ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فامیلات نمونه اشو دیدی؟که چشمت ترسیده باشه؟

آره دیدم به چه عشق و عاشقی ازدواج کردن بعدشم معلوم شد پسره خیانت کرده دختر هم میخواسته دست به خودکشی بزنه جلوشو گرفتن

سلام دختر قشنگم

تو برام حس رفته بودی و درست دراومده بود و من همونجا ازت تعرف و تمجید کردم و بقیه دیدن

بعد ک معروف شدی

درخواست دوستی منو قبول نکردی

خواستم حالتو بپرسم و بگم ک تو دوست خوب ما هستی.حتی اگر در واقعیت هیچ وقت نبینمت و فقط در مجازِ هم نوعانت باشی

چون تو احساسات خوبتو خرج هم نوعانت کردی و حال خوب بهشون هدیه کردی

خدا همیشه پشتوانه و دلیل حال خوبت باشه ان شاالله 🤲

سلام عزیزم میشه حستو نسبت به من بگی؟ اخلاقیاتم یا خصوصیات ظاهریم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421