2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از مردا ترسناکن دیشب ی چیزایی دیدم تا الان تو فکرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5263 بازدید | 155 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر دلم سوخت برای اون خانوم 😔و چقدر بد که هیچ کس هیچ کاری نکرد من اگه هم چین صحنه ای ببینم بی خیال ...

عزیزم منم بخدا خیلی دلم سوخت حتی ضربان قلبم رفته بود بالا

ولی خب بچه هاش عقب نشسته بودن

اگ مشکل خانوادگی بود ک نمیشد کاری کرد

بابای من اگ پیاده میشد من سکته میکردم چون مرده خیلی عصبی بود بچه هاش عقب ماشين نشسته بودن

اوهوم ولی اگه بابای من بود میرفت چون رزمی کار زورش همه مدله می رسید به طرف کلا ببینه یکی داره یک خانم رو کتک میزنه دخالت میکنه سعی میکنه دعوا رو بخوابونه خود منم اینجوریم

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

و ترسناک تر انسانیتی که کمک نکرده

عزیزمپلیس برای چیه؟ پلاک ماشین میدادید میگرفتن

میگفتید عوا تو خیابونه بیاید میومدن

زنگمیزدید اورژانس اجتماعی

وقتی پنج تا مرد دیگه برن مرد از اونجا بکشن بیرون دیگه میخواد چیکار کنه؟ هرکول نیست که زورش به همه برسه

پشت چراغ قرمز و همه نگاه؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

چه اتفاق وحشتناکی

ولی خیلی خوب کاری کردین پیاده نشدید چون نمیدونیم شاید طرف پارانوییده بدتر فک کنه مثلا بابات دوست پسرشه

چون مسلما طرف روان سالمی نداره

شماره پلاکشو میدادی به پلیس به عنوان ماشین مشکوک

مامان دوتا گل پسر

وبدترش اینه

که زنی از شوهرش آسیب روانی ببینه

جای مشت خوب میشه ولی جای آسیب روانی نه

آسیب روانی چون ماهیت فیزیکی نداره هیچ وقت بررسی نمیشه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
وااااایجلو بچه چه کثافتی بود تن لش ...چرا خانواده واسه تربیت اینا وقت نمیذارن به جای ادم حیوان به جا ...

بچشم در ماشین و باز کرد بابای نزاشت بره

حتی داشت ب بچه هاشم دعوا میکرد

چجوری مردم درگیر بشن اخه

از این صحنه ها زیاد بوده که یه عده یه عده رو تو خیابون بزنن نبوده؟؟؟ما مردم بی تفاوتی هستیم اونا که زن و شوهرن کسی میرفت جلو یارو طلبکار میشد خود زنه هم میگفت به شما ربطی نداره چون کسی که به اون شکل میزنه مطمینا بار اولش نیست و اون زن کاری نکرده اگر کرده بود مرد تکرار نمیکرد اقلا از روی ترس

وااااایجلو بچه چه کثافتی بود تن لش ...چرا خانواده واسه تربیت اینا وقت نمیذارن به جای ادم حیوان به جا ...

بچه هاش خیلی گناه داشتن چون داشتن گریه میکردن من خیلی دلم سوخت

از دیشب ب فکر زنم

باور کن اگ داداش من اونجا بود بدون هیچ درنگی مرتیکه رو از ماشین میکشید بیرون و دقیقا عین همون کتکا ر ...

چقدر داداشت منه 🤣🤣🤣🤣

منم ببینم بی خیال نمیشم

چند روز پیش طرف تو یه خیابون شلوغ داشت زنشو به قصد کشت میزد

تمام صورت زنه سرخ شده بود دهن و دماغش خونی

مردمم به چپشون بود

هی کنترل کردم خودمو دیدم نمیشه دیگه داره ناجور میشه

رفتم جلو تا اومدم حرف بزنم اومد هولم بده

منم چون خودم رزمی کارم😌 دوتا دستاشو به پشت قپونی گرفتم زانومم محکم گذاشتم پشت کمرش

نفسش بند اومد چند دقیقه تحمل کرد به غلط کردن افتاد

دلم خنک شد 😁

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴