2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از مردا ترسناکن دیشب ی چیزایی دیدم تا الان تو فکرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5263 بازدید | 155 پست

چه وحشی

چقد بد یکی نرفته ببنیه چشونه شاید اصلا ب زور سوارش کرده

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه هاش عقب نشسته بودن زن و شوهر بودن بعدم ما چ کاری میتونستیم انجام بدیم دقیقا؟

اقایون میتونستن جلوی مرده رو بگیرن یا کمک کنن خانمه پیاده بشه ،واسه ما پیش اومده با اینکه ماشین در حال حرکت بود زنگ زدیم پلیس و دنبالشون رفتیم تا بلایی سرخانمه نیاد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بچه هاش عقب نشسته بودن بچه هاشم ک اومدن پیاده بشن باباعه نزاشت دقیقا بقیه مردم باید چیکار میکردن ؟با ...

ببین من داخل شرایط مشابه بودم

فقط اون لحظه دعا میکنی یچیزی بیاد که حواس مرد پرت بشه و عصبانیتش بخوابه

وگرنه همینحور به کتک زدن ادامه میده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم بچه هاش عقب نشسته بودن زن و شوهر بودن بعدم ما چ کاری میتونستیم انجام بدیم دقیقا؟

وااااای

جلو بچه چه کثافتی بود تن لش ...

چرا خانواده واسه تربیت اینا وقت نمیذارن به جای ادم حیوان به جامعه تحویل میدن

بابات میتونست بره کمک زنهنمیدونم یجوری شدم

بابای من هیچ کاری از دستش بر نمیومد

زن و شوهر بودن بچه هاش عقب نشسته بودن

باباعه خیلی عصبی بود

اگ مشکل خانوادگی بود بابای من چ کاری از دستش بر میومد؟

بچه هاش عقب نشسته بودن بچه هاشم ک اومدن پیاده بشن باباعه نزاشت دقیقا بقیه مردم باید چیکار میکردن ؟با ...

همینجوری میشه که یارو زن و دخترشو وسط خیابون میکشه هیچکی نمیره جلوشو بگیره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

عزیزم یه زن نه ولی یه مرد که بتونه کاری کنه حداقل اون زنه اونقدر کتک نخوره خوبه

پدرت جوونه؟ به لحاظ فیزیکی اگر زورش میرسید بهش باید میرفت

مردی که دست روی خانم بلند کنه نر هستش نه مرد وای حالا بابای من اونجا بود مرد رو میگرفت به مشت و لگد ...

بابای من اگ پیاده میشد من سکته میکردم

چون مرده خیلی عصبی بود

بچه هاش عقب ماشين نشسته بودن

باور کن اگ داداش من اونجا بود بدون هیچ درنگی مرتیکه رو از ماشین میکشید بیرون و دقیقا عین همون کتکا رو سرش پیاده میکرد

ی بار هم توو خیابون ی آقایی زنه رو میزد داداشم رسید چکیش کرد بعد پهنش کرد رو زمین چند ثانیه پا گذاشت رو گلوش

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

خودر پلیس دعوا خانوادگی دخالت نمی کنه چه برسه مردماسی منم دیشی کتک خوردم وحشتناک

ای بابا 😔

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴