2777
2789

اسی خودت کوچیک نکن خواهرم فدات شم سرت بالا باشه بگو بیزارم نیازی ندارم ب پولت

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقققققا همینهکادو هر چند کوچیک و کم قیمت با ی شاخه گل ب کسی فشار نمیارهبحث خواستن و نخواستنهادم دل ...

اره یه گل دیگه ۱۰۰ هزار بیشتر نمیشه که

بخدا خانوم با همون یه شاخه گلم خوشحاله

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
شماها خودتونم اگه کادو نگیرید ری اکشن دارید .پس فاز برندارید الان

بله ولی نه دیگه در حد خورد گردن مرد

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
کپی کردم بیا از ناراحتی خوایم نمیرهاز اینکه این قدر بی اهمیت هستی نسبت به من و خواسته هام از ۲۰ روز ...

میفهمم که خیلی دلخور و ناراحت هستی و میخواهی این احساساتت رو به همسرت منتقل کنی. چیزی که نوشتی خیلی صریح و پر از جزئیات هست، اما چون لحنش کاملاً سرزنشآمیز و طولانیه، ممکنه باعث بشه همسرت به جای اینکه متوجه ناراحتی و نیاز تو بشه، حالت دفاعی بگیره و بحث به دعوا تبدیل بشه.

اگر هدفت اینه که او واقعاً بفهمه چقدر برات مهم بوده و چقدر دلت شکسته، بهتره پیام رو کمی کوتاهتر، مستقیمتر و با تمرکز روی احساساتت بنویسی. مثلا به جای اینکه همهی جزئیات رو یکجا بگی، میتونی با زبان ساده و احساسی بیان کنی:

«من خیلی دلم شکست وقتی روز زن حتی یه تبریک ساده نگفتی یا یه توجه کوچیک نکردی. برای من مهم نبود کادو گرون باشه، مهم این بود که بهم نشون بدی برات ارزش دارم. این بیتوجهی خیلی اذیتم کرد و باعث شد احساس کنم برات مهم نیستم. دوست دارم دفعه بعد به جای بهانه، فقط یه لحظه به من فکر کنی و بهم توجه کنی.»

---

چرا این بهتره؟

- تمرکز روی احساساتت نه فقط سرزنشها.

- کوتاه و قابل هضم برای طرف مقابل.

- دعوت به تغییر بدون اینکه او را کاملاً متهم کنی.

پیامی که نوشتی از دل برآمده و نشاندهندهی عمق ناراحتیته، اما اگر میخواهی نتیجهی بهتری بگیری و همسرت به جای دفاع کردن، به فکر جبران بیفته، بهتره نسخهی کوتاهتر و احساسیتر رو بفرستی.

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

منو بگو اصلا روز زن به کنار یادم نمیاد اصلا تولدمو کادو گرفته باشه این چیزا براش مهم نیست سال های اولیه ازدواج خیلی ناراحت میشدم که چرا اینجوریه بعد دیگه عادت کردم برام مهم نیست کادو بخره نخره حتی دیگه بخره هم ذوق نمیکنم چون میدونم آدمی نیستش حتی بهم پول نمیده فقط دلش خوشه خرید خونه میکنه

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
مثل سگ خوند و جواب نداد زنگ زدم فحش میده و نفرین میکنه خدا بهت یه دردی بده الکی اعصاب خوردی درست نکن ...

به نظرم خودش فهمیده کارش بد بوده،شما هم دیگه کشش نده و درموردش صحبت نکن اخه به نظرم دیگه خودتو بی ارزش میکنی البته ببخشید اینجوری میگم،باهاش سرسنگین باش

کپی کردم بیا از ناراحتی خوایم نمیرهاز اینکه این قدر بی اهمیت هستی نسبت به من و خواسته هام از ۲۰ روز ...

عزیزم از پیامت مشخصه این مرد یه ذره شعور و عقل تو کلش نیس

تو هرچقدم پیامت بالا بلند باشه فردا باز یادش میره اصلا توجه نمیکنه که بخواد یادشم بمونه ،

به نظرم بی خیال گلایه شو چون فایده نداره

بعضی مردا حوصله اینکارارو ندارن بعضیاشونم واقعا براشون مهم نیس،

پیامشو بخون بالا .بی احترامی نکرده استارتر .الان عصبانیه اینجا اینجوری میگه به ما .

اره دیدم پیامش درحداعتراض بود

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.