2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی بحث کادو نیستا ادم گاهی دلش میخواد شوهرش مجبتشو رو تو این روزا پر رنگ تر نشون بده

دقیقققققا همینه

کادو هر چند کوچیک و کم قیمت با ی شاخه گل ب کسی فشار نمیاره

بحث خواستن و نخواستنه

ادم دلش میشکنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چطور آقای گوه هر روز توقع غذای خوب داره ناهار و شام باید حتما پخته باشه کوفت کنه یه کادو زورش میاد

اوه،چه بد صحبت کردی

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چطور آقای گوه هر روز توقع غذای خوب داره ناهار و شام باید حتما پخته باشه کوفت کنه یه کادو زورش میاد

اگر دارنده بوده وظیفه داشته بخره

یه چیز بگم من نمیدونم خودم خر میکنم یا ن تولدم دی ماه هست

همسزم واسه روز زن که اولین سال با هم بودنمون هست نمیدونس چی بخره هنوز هیچی نخریده

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

کپی کن عکس نمیاد

کپی کردم بیا

از ناراحتی خوایم نمیره
از اینکه این قدر بی اهمیت هستی نسبت به من و خواسته هام از ۲۰ روز قبل بهت گفته بودم اما اصلا برات مهم نبودم
همیشه بی پولی رو بهانه میکنی اما
پول هم داشته اتفاقا اما خودت نخواستی
دفعه بعد نگو از بدم میاد چرا نمیای مثل قبل بریم بگردیم
اتفاقا خیلی هم خوشت میاد وگرنه بهت گفتم بیا در بشیم روز رمانتیک برام بساز اما تو ار رفیق بازی دل کندی ها گذاشتی ساعت ۸ شب اومدی ساعت ۹ هم میگی جام بنداز گیج خوابم
منو بگو خودم اومدم در باز کردم گفتم شاید بخوای یه بوسی کنی تبریک بگی دیدم نه
گفتی خوابم میاد گفتم حتما میخوای اینا برند به بغلی کنی چیزی دیدم نه
بعد دیروز صبح گله میکنم با وقاحت تمام میگی برام مهم نیست و چی میگی حرف های الکی نزن اعصابم خورد نکن
سر سوزنی هم پشیمون نیستی
این ۱ تومن هم نخواستم چون خودم با زور گفتم بده چند ثانیه قبلش که کلی خفت دادی ننه تو قسط هام داده تو عقل نداری تو نمیفهمی دیگه خودم اصرار کردم گفتم ۱ تومن بده حداقل
نمیخوام پولی که با زور خودم گرفتم چه فایده انرژی منفی اش و احساس میکنم قشنگ
روز اول میگه ۵ تومن میدم خودت هرچه دوست داشتی بعد از دیروز ظهر به سره داری میگی بریم فلان کنیم پول ا بدیم و...
خیلی بی عاطفه و سنگ دلی
خیلی راحت میگی برام مهم نیست
خیلی دلم شکسته حتی به خودت زحمت ندادی یه تبریک خشک و خالی به زبون بیاری خیلی بی حرمتم کردی نشون دادی که پشیزی ارزش ندارم برات

کپی کردم بیا از ناراحتی خوایم نمیرهاز اینکه این قدر بی اهمیت هستی نسبت به من و خواسته هام از ۲۰ روز ...

خوب الان من بهت حق میدم ، اگه انقد بی محلی کرده حق داری ناراحت شی . بهرحال زن توقع محبت و توجه داره . خدا بهش انصاف بده.

خیلی محترمانه تازه گله کردی من فکر کردم فحشش دادیکار شوهرت خیلی بد بوده حق داری

مثل سگ خوند و جواب نداد زنگ زدم فحش میده و نفرین میکنه خدا بهت یه دردی بده الکی اعصاب خوردی درست نکنید برام

ستاره ۷۰ نههههه زلیخا ۷۰

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند