2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن پسر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی کاش شب رو هم پوشک نکنی سعی کن دیگه یکی دو ساعت قبل از خواب بهش سردی و مایعات ندی و چند بارم تو خ ...

اصلا تحمل بیخوابی و بیدار شدن و بعد چطور خوابوندن ندارم.تو شرایط اواخر بارداریم ذیگه همه زجر کشیدم تحمل این یکی خدایی ندارم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من پسرم و خیلی دیر از پوشک گرفتم چون منتظر بودم علامتی از آمادگی نشون بده که نمیداد تهش یه هفته طول ...

ای وای دلیل شب اداری ش چیه؟

دکتر هم بردی؟

چند وقتش بود از پوشک گرفتی؟

عزیزم نمیدنم میخونی یا نه ولی اولین علامتش اینه که پوشک صبحش خیس نباشه وگرنه اذیتش نکن حتی تا ۴ سالپ ...

ببین اگ پوشک صبح خشک بود بگیرمش از پوشک ؟؟

ولی الان خودش میگ ن نمیخوام با پوشک خدافظی کنم

جیش و پی پی ش رو هم نمیگ

اصلا تحمل بیخوابی و بیدار شدن و بعد چطور خوابوندن ندارم.تو شرایط اواخر بارداریم ذیگه همه زجر کشیدم ت ...

خب بذار بعد زایمانت

البته اون موقع خیلی کارات بیشتر میشه با نوزاد اصلا وقت و حوصله ت نمیگیره

خب بذار بعد زایمانتالبته اون موقع خیلی کارات بیشتر میشه با نوزاد اصلا وقت و حوصله ت نمیگیره

پسرم بیدار میشد میبردمش دسشوی ولی خوابه میترسم بیدار کنم بدخواب بشه بعد خوذم اذیت بشم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین اگ پوشک صبح خشک بود بگیرمش از پوشک ؟؟ولی الان خودش میگ ن نمیخوام با پوشک خدافظی کنمجیش و پی پی ...

اگه پوشک صبحش خشک باشه یعنی ادرار و مدفوعش دیگه اختیاری شده غیر ارادی نیست

ولی نباید باهاش بشینی حرف بزنی قانعش کنی که بیا خداحافظی کن با پوشک خیلی کوجیکه ک از تغییر وضعیت اضطراب میگیره

باید این کارو انجام بدی ولی به روش درست

اگه دیدی پوشک صبحش خشکه شروع کن

توی دستشویی انواع خوراکی و برچسب و جایزه بذار

بگو هر موقع توی دستشویی کارتو کردی جایزه داریدو پای حرفت وایسا الکی بهش نده باید شرط و عملی کنه بعد جایزه بگیره یا میتونی اونجا نذاری بگی اگه کردی بیرون بهت فلان خوراکی رو میدم

اصلاااااااااا نباید دعواش کنی یه پروسه حداقل دو هفته ای هم هست نباید از خونه بیرون بری باید صبر داشته باشی و اینو بدون که فقط باید یک بار اقدام کنی برای این کار نه که یه بار بگی بگیرم بعد که هجکاری نکرد بگی ولش کن بعدا باز امتحان میکنم

دیگه جواب نمیده یا حییییلی سخت میشه وقتی تصمیم گرفتی اینکارو بکنی باید تا تهش بری پس بهترخ بهترین زمان رو انتخاب کنی

به حرفای بقیه هم گوش نکن

بچه ت اگه به زور گرفته بشه اضطرابی میشه تا مدتها شورتشو خیس میکنه

وقتی دیدی پوشک صبحش خشکه یعنی آمادگی داره و میتونی شروع کنی