2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن پسر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 102 پست
عزیز الان فصل سرد هست نباید بچه از پوشک گرفتباید گوش کنی تا خودت الکی علاف نشی بچه هم الکی اذیت نشهخ ...

خرداد میشه سه سال و هفت ماه

اگ الان نگیرم دیگ باید فروردین بگیرم بعد تعطیلات عید

یعنی میگی صبر کنم بعد عید بگیرم ؟

من نمیدونم میگم بذار وقتی که هم بچت اماده باشه هم خودت وگرنه پیر میشی سرش یه پروسه دوروزه رو اگر عجله کنی و با حرف مردم بخوی پیش بری ممکنه 6 ماه طول بکشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانمخوبهذک همکاری میکنه ماشاالله

فداات

خوبه ادامه پیدا کنه

راستش خودم حوصلم نمیکشه بخام هی ببرمش یا بدون پوشک بذارمش

ی هفته میشه خودش به شدت گیر داده به پوشک شلوارش رو میکشه پوشک رو میخاد دربیاره نمیتونه گریه میکنه

شوهرم میگه بذارش بدون موشک ببرش سرویس میگم حوثله ندارم از الان تا کی....

روزهای اول حدودا تا یک هفته هر نیم ساعت بعد هر یک ساعت ببرش.

من شده گاهی ۲۰ دقیقه هم اونجا موندم کنارش حرف زدیم برچسب زدیم به درودیوار که سرگرم باشه تا جیش کنه.

بعد کم کم دستت میاد روزی چند بار و کی ها ببریش.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

پسر منم همین بود گلم ؛تا ۳سال و ۳ماهگی تقریبا )اللن فقط باید اعصابتو قوی کنی و زود ب زود بهش یاداوری کنی

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
من پسرم چهار سال نلمه پوشک شب می کنم. چند بار خودش اصرار کرد من پوصک نکنید بزرگ شدم. ولی چون مایعات ...

ولی کاش شب رو هم پوشک نکنی سعی کن دیگه یکی دو ساعت قبل از خواب بهش سردی و مایعات ندی و چند بارم تو خواب بیدار شو ببرش سرویس تا عادت کنه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دوتا پسرمم اینجوری از پوشک گرفتم

ولی کاربرای اینجا میگن نههه حریم شخصی چی میشه

ولی بعد از پوشک حریم شخصی و باز توضیح بدید بعدم فک و فامیل نمیبینن ک خودتونید

من خونه رو گرم نگه مبداشتم

هم شورت و درمباوردم هم پوشک و شلوارشون و

یه توالت هم میذارم تو حموم ک خودش بره بیاد

بار اول ک جیش کردن ریخت رو پاشون چندششون شد بعدش دیگ بدو بدو میرفتن تو حموم بیشتر از یبارم خونه رو کثیف نکردن

دوستامم با همین روش از پوشک گرفتن

من دوتا پسرمم اینجوری از پوشک گرفتمولی کاربرای اینجا میگن نههه حریم شخصی چی میشهولی بعد از پوشک حریم ...

اومدیم مدفوع کرد رو فرش اون وقت چی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی خواهر منم پسرم۲سال و رد کرده هنو جرات ندارم از پوشک بگیرم

بی تجربه ام نیستم اما هر بچه ای یه جوره خصوصا پسرا بدقلق ترند وگرنه دوتا دختر قبلیمو یک و ساله و نیم از پوشک گرفتم اما این پسرم گمونم تا۴سال نتونم😅

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...