می رم یوتویوب می بینم ویدیوی که خیلی جزئیات ش یادمه و.. انگار همین دیروز بود مال سه چهار سال پیشع یا دوستام می گن اره ترم اخریم.و.. می گم مگه شما تازه قبول نشده بودید روزا ماه ها که خیلی زود می گذره خیلی مثلا مهمونی مامان بزرگم امروز گفتم ماه پیش رفته بودیم مامانم گفت منظورت شش ماه پیشه بچه گم شدم تو زمان یعنی چی
حتی ساعت پا می شی کار می کنی نمی گذره روزا ولی ماه ها و سال خیلی زود می گذره منکه دیونه شدم هر لحظه ...
اره دقیقا
تا قبل کرونا همه چی زندگیم رو روال بود به همه چی میرسیدم و نمیرسیدم خوشحال بودم اصن ثانیه به ثانیه زمانمو حس میکردم اما الان سالها میگذره و نمیفهمم چی شده... فقط میگذره..
چرا منظورم این بود نمیفهمم منظورتون اگه حوصله داری بیشتر توضیح بدی
ببین عزیزم روزامون مثل ادمای عادیه ولی ماه ها و سالهام خیلی خیلی سریع می گذره حتی رویداد هم برام انگار دیروز اتفاق افتاده در حالی که ماها ازش می گذره مثلا شما یه ویدیو می بینید سه سال پیش یادتون نمی یاد ولی من با جزییات ریز یادمه ولی وقتی تاریخ می بینم سه سال گذشته ولی فکر می کردم حداکثر چند ماه بود این دیدم یا می یام اخر هفته ها خونه یکی باید یاداوری کنه چند روز گذشته نمی یری انگار دیروز اومدم ولی سه روز گذشته
حتی ساعت پا می شی کار می کنی نمی گذره روزا ولی ماه ها و سال خیلی زود می گذره منکه دیونه شدم هر لحظه ...
عههههه اره آفرین الان گرفتم چی میگی دقیقا منم همینم روزا برام نمیگذره انگاری درسای دخترم صدساعت طول میکشه ولی یهو دیدم سه ماه از سال رفته اصلا باورم نمیشد حالا نمیدونم توهم اینو میگی یا گم شدن چیزه دیگهست