2777
2789
عنوان

دیونه شدم واقعاچرا

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست
اره دقیقاتا قبل کرونا همه چی زندگیم رو روال بود به همه چی میرسیدم و نمیرسیدم خوشحال بودم اصن ثانیه ب ...

کاش منم واکسن نمی زدم خانوادم هیچ چیشون نیست نمی دونم چرا من لینجوری شدم اصلا مزه زندگی حس نمی کنم فقط می گذره حتی احساستمو از دست دادم کسی درکم نمی کنه اون زمان ها انگار کش می یومد ولی الان سالها خیلی خیلی زود می گذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم روزامون مثل ادمای عادیه ولی ماه ها و سالهام خیلی خیلی سریع می گذره حتی رویداد هم برام انگ ...

اهان ...نه من تااین حد نیستم ی مشاوره روانشناس برو صددرصد ی راه درمانی براش وجود داره

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

[QUOTE=403861056]عزیزم من که هنوز قاطی میکنن ۱۴۰۴ هستیم یا ۳ کلا بعضی وقتا میگم ۴۰۵ هستیم 😬😬😬[/QU ...

ای جانننننن من چون خیلی مسئولین اشتباه لفظی داشتن به جای ۱۴۰۰ میگفتن ۱۳۴۰۰ یادمه والا قرن پیش گیر میکردم

عههههه اره آفرین الان گرفتم چی میگی دقیقا منم همینم روزا برام نمیگذره انگاری درسای دخترم صدساعت طول ...

من خودم دانشگاه می رم اصلا باورم نمی شه چند ساله می رم دانشگاه می رم پیام های قدیمی می بینم اصلا یه جوری می شم چجوری زمان اینقدر سریع داره می گذره

کاش منم واکسن نمی زدم خانوادم هیچ چیشون نیست نمی دونم چرا من لینجوری شدم اصلا مزه زندگی حس نمی کنم ف ...

ربطی به واکسن نداره ک😂😂

نه جدی همه ی ادمای اطراف منم همینن نمیدونم دلیلش چیه..

گاهی اوقات میگم کاش توی 50 60 سال پیش به دنیا اومده بودم توی ی روستای خیلی قشنگ اونطوری شاید اینقدر زمان برام بی اهمیت نمیشد