2777
2789

با شوهرش در حین طلاقند و هر دو ازدواج دومشونه

داماد مون یه آدم بی لول، عقده ای، لوده و چرت و پرت گو بود که مجبور بودیم هر عید و یلدا و روز خوبی رو تحملش کنیم چون اگر دعوت نمیکردیم خواهرم ناراحت میشد

همیشه میومد با حالت مثلا شوخی، بیکار بودن برادر مجردم یا ازدواج نکردن منو به رخ مون میکشید و هرهر میخندید

یعنی هر چی از گوشت تلخ بودن و بی فرهنگی این آدم بگم کم گفتم

اما با خواهرم خوب بود و خوبم براش خرج میکرد ما هم بخاطر زندگی خواهرم بی احترامی هاشو تحمل میکردیم

ولی در هر صورت خودش و خواهرم کاملا متوجه بودن که ما فقط تحمل میکنیم و اصلا از این فرد خوشمون نمیاد

تا اینکه دو سال پیش پدر شوهر خواهرم فوت کرد و زن قبلی شوهر خواهرم اومد بود مراسم و اونجا خانواده شوهر خواهرم تحویلش گرفته بودن

خواهرم ناراحت شده بود که چرا زن قبلی رو اینطور بغل کردید چرا و به چه حقی اومده با شوهر من گرم میگیره مگه اینا طلاق نگرفته بودن؟!!

خانواده ی اونا هم که وحشی و حق به جانب و از طرفیم پدرشون فوت کرده بود اعصاب نداشتن گرفته بودن خواهرمو کتک زده بودن و با کلی توهین بیرونش کرده بودن

از اون زمان خواهرم با شوهرش دچار اختلاف شد که چرا پیش خانواده ت و اون زن طرف منو نگرفتی و اجازه دادی باهام اونطور رفتار بشه

الانم دارن طلاق میگیرن

حالا خواهرم برگشته به مامانم میگه دخالت خانواده هااااااااا باعث طلاق ما شد!!!!

یعنی سوختما

کاش انقدر در برابر چرت و پرت گویی های شوهرش تحمل نشون نمیدادم و یکی دوبار تو پرش میزدم که الآن لااقل این حرف خواهرم درست باشه!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرتو کتک زدن شوهرش میگه از من حمایت میکردی!!!وقتی میدونه اخلاق شوهرش چه جوریه با شماها نمیسازه نب ...

وقتی اونا به خواهرم توهین کردن و کتک زدن شوهرش سکوت کرده بود

بعدم بهش میگفت تقصیر خودت بود میخواستی هیچی نگی کتکم نخوری

چون شکست خورده برای دومین بار و دنبال مقصر هست

با هر حال بزارید خوش رو تخلیه کنه دیر یا زود آروم میشه و واقعیت رو میپذیرع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم میدونم ممکنه سخته باشه ولی باهاش دوست باش با هم اوکی باشین اون الان جدا میشه خیلی نیاز به حامی ...

من بهش گفتم وقتی دیدی اونطوریه و کسی طرفت نیست بلند میشدی میومدی باهاشون بحث نمیکردی و دگ هم مراسمات بعدی شون نمیرفتی

بهترین جواب همین بود درگیری هم نمیشد

دقیقاًدیوار از ما کوتاه تر پیدا نکردآخه واقعاً هم دخالت میکردیم ناراحت نمیشدم از حرفش

بذار هرچی میخواد بگه بلاخره باید یکیو مقصر بدونه .اصلا مشکل خودشه این اتفاقات افتاده براش شوهررو اینقدر پرو کرده بوده که میومده بشما تیکه مینداخته جلوش خودشم هیچی نمیگفته پرتش کنین بره .بگو ازدواج بعدیتم اگه بخوای خودتو خانواده تو کوچیک کنی عواقبش از اینا بدتره