2777
2789
عنوان

تورو خدا کسی هست بیاد منو آروم کنه

68 بازدید | 16 پست

دوساله وسواس بیماری گرفتم.دارم عذاب میکشم..یه مدت خوب بودم..تا اینکه رفتم کلاس تزریقات و خودمو بیچاره کردم

.ب یه خانومی اونجا آمپول زدم بعدش سر سوزن سرنگ اتفاقی رفت تو انگشتم البته خیلی کم سطحی ..بعدش زندگیم تباه شد فورا رفتم دکتر دکتر گفت مطمئن باش چیزی نشده نگران نباش و هیچ آزمایش اینا هم برام ننوشت..اون خانومم کلی قسم خورد ک هیچ بیماری نداره..ولی من میترسم من داغون شدم...نمیزارم همسرم نزدکیم بشه نمیزارم بچم نزدیکم بشه ...دارم خفه میشم از استرس و اضطراب

اول برای اینکه دلت رو اروم کنی برو یه ازمایش بده

بجای خود خوری کردن

بعدش هم انقد عذاب وجدان نداشته باش

روزگار رو ب کام خانوادت تلخ کردی

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هرچی،ی درمانی داره برو روانپزشک مطمین باش با یه روره دارو خوب میشی

دخترم وسواس فکری شدید پیدا کرده بود وهمش به خودش گیر می داد رفت پیش روانپزشک وبا یه دوره دارو خوب شد.

اگه تهرانی دکترافسانه صحت خوبه والکی دارو نمی نویسه

ب خدا داغون شدم😔

حالا فردا برو آزمایش و اینجوری خودتو ناراحت نکن دیگه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اره تهرانم.ممنونم عزیزممشکلم اینه ک ب شدت از دکتر رفتن میترسم😔

منم مقاومت به دکتر رفتن از نظر روانی دارم وخیلی سخت با خودم کنار میام آزمایش وسونو ودکتر برم با این که سن وسال دارم وکاملا درکت می کنم ولی ناچاری رو ذهنت کار کنی وبا این مقاومت ذهنی مقابله کنی وبری پیش روانپزشک چون مشکلت هم خودتو اذیت می کنه وهم اطرافیانت رو واگه درمان نکنی مشکلات دیگه سراغت میاد

ببخش وقتتو گرفتم..ولی نمیتونم برم خیلی میترسم نمیتونم

از همسرت بخواه ببرتت

یعنی میخوای تا اخر عمرت با این فکر عذاب اور که فقط فکره و هیچ اهمیتی نداره زندگی کنی؟؟؟

نگو نمیتونم

بگو دلم نمیخاد برم

منم مقاومت به دکتر رفتن از نظر روانی دارم وخیلی سخت با خودم کنار میام آزمایش وسونو ودکتر برم با این ...

ان شاءالله عزیزم

..ممنونم کوقت گذاشتی ان شاءالله خودتو خونوادت همیشه سلامت باشین..برام دعا کن🌹🌹

ان شاءالله عزیزم..ممنونم کوقت گذاشتی ان شاءالله خودتو خونوادت همیشه سلامت باشین..برام دعا کن🌹🌹

خواهش می کنم عزیزم

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره وزودتر حالت خوب بشه

از همسرت بخواه ببرتت یعنی میخوای تا اخر عمرت با این فکر عذاب اور که فقط فکره و هیچ اهمیتی نداره زندگ ...

میترسم اگه یه درصد زبونم لال بیماری داشته باشم فورا سکته میکنم..میگم حداقل الان بیخبرم درسته که تو عذابم ولی حداقل شاید در حد خیلی کم ب خودم بگم ک نه سالمم خوبم و یه ذره آروم بشم..ولی اگه خدایی نکرده چیزی باشه میمیرم..ب خدا نمیتونم خیلی حس عذاب آوریه...او روز ک این اتفاق افتاد شوهرم بردم دکتر اون گفت احتیاج ب آزمایش نیست فقط یه قرص بهم داد گفت خیلی سطحی برخورد کرده و حتی اگه اون خانوم مریضم باشه باید ۱۰۰ بار سرنگش ب تو بخوره تا شاید یبار اتفاق بیافته...نمیدونم نمیدونم ولی دارم ذره ذره از درون نابود میشم

میترسم اگه یه درصد زبونم لال بیماری داشته باشم فورا سکته میکنم..میگم حداقل الان بیخبرم درسته که تو ع ...

نه عزیزم برو ازمایش ولی ب همسرت بگو جواب رو بگیره ک دلهره و استرس نداشته باشی