2777
2789
عنوان

شب مزخرفی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 107 پست
کلاً افسرده شد بچه به اون بزرگی نشسته بود روی پای من توی کل مهمونیتو و خاله چه کردید؟

هانا ؟

یا هرمان ؟

بخاطر تذکراتی که قبلش بهش دادی ؟😢🥹🥲

بچمممم🥹🫂

هیچی .دست خالی اومدن به مادرشون سر زدن رفتن

دریغ از یه شاخه گل

یه جعبه شیرینی

یه جفت جوراب ....

بیشتر هدف دخالت تو زندگی ما و پاسخ دادن به کنجکاوی های بیش از حدشون (فضولی) بود

میدونید چیه مریم جون ؟

من خیلی انرژی افراد رو دریافت میکنم

اینا انقدر سیاه دل هستن که حتی زمانی که بدون آزار یکجا بشینن و منم تو اون محیط باشم،یه چیزی میره تو قلبم

یه انرژی سنگین

یه خمودی ناجور

کلی حس بد میگیرم ازشون

دیشب کلی پشیمون شدم از اینکه اجازه دادم بیان خونمون

کاش انسانیت برام مهم نبود

النگو مورد پسند هانا س نگه دار برای هانا😍😅😅مریم ایکاش بتونی شوهرت قانع کنی وقتی جایی بهت بی احترا ...

همسرش واقفه به خیلی از چیزها

ولی خود مریم مثل من نمیتونه خیلی کارها رو انجام نده

و خیلی کارها رو انجام بده 🤦🏻♀️

تاجایی که من متوجه شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرش واقفه به خیلی از چیزها ولی خود مریم مثل من نمیتونه خیلی کارها رو انجام نده و خیلی کارها رو انج ...

همسرش واقفه ولی نظر مادرشون براشون مهم تراز همسر هست حتی اگه به بهای بی احترامی به همسر بشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

من بخوام ازدواج کنم ،خجالت میکشم اینها توی مراسمم باشن

جشن عقد یکی از نزدیکانمون ، تیرماه ۴۰۱ بود

۲۰۰ هزارتومن انداختن 🤣🤣

کاش میشد خیلی از فامیلهارو آنفامیل کرد 🤣

گاهی که میبینمشون باورم نمیشه من با این احمقها ژن مشترک دارم

خدایا چرا 🤣🤣🤣🤦🏻♀️🥹

النگو مورد پسند هانا س نگه دار برای هانا😍😅😅مریم ایکاش بتونی شوهرت قانع کنی وقتی جایی بهت بی احترا ...

مامان میگه النگو گرفته که مثل ماجرای اون انگشتره بهش بگی بردار بده به مامانت🤣

مامان میگه النگو گرفته که مثل ماجرای اون انگشتره بهش بگی بردار بده به مامانت🤣

انگشتر که بخاطر آبیاری خواهر زاده اش گرفته بود؟😅

مگه اونو بخشیدی مادر شوهرت ؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

گفتم ببر بده مامانت خودش دخترش رو نگه داره در حد پیشنهادی بود که عملی نشد

مآدر شوهر برای نگهداری دخترش به ا نگشتر قانع نمیشه سرویس طلا میخواد:))))

مریم تو یه تایپک بودم الان که شوهرش چندین بار همسرش سر مسائل ساده کتک زده بود

من گفتم حتی اگه مقصرم باشی که نیستی حق کتک زدن نداره

باید عزت نفس داشتهباشی

و شوهرت باید تنبیه سخت بشه و تعهد بده و....

بعد حمله کردن به من تو بچه مدرسه ای داری با چرندیات اینستاگرام استارتر تحریک میکنی زندگیشو بپاشه و خونه خراب کنی و.....

به مرد باید فقط حس اقتدار داد🤦♀️🤦♀️🤦♀️

دیگه دارم در تحریم قرارشون میدم🤣

درحد ترامپ باید تحریم بذاری تا کارساز بشه😅

مریم تو یه تایپک بودم الان که شوهرش چندین بار همسرش سر مسائل ساده کتک زده بود من گفتم حتی اگه مقصرم ...

میدونم

اینجا با کتک خوردن هم موافق هستن

یه تاپیک پر از کتک زدن زن توسط شوهر بود و برای همه نرمال بود

بعد من گفتم کوتاه نیاد گفتن نهههه در برابر مرد نمیشاه مقاومت کرد

من ماجرای بالشت رو گفتم کلی پریدن به من و گفتن تو از اون مردها بدتری؛ گفتم لامصبها خودش لذت برد و صرفاً یه هشدار برای آینده بود

دیگه چی میشه گفت لیاقتشون همینه