2777
2789
عنوان

شب مزخرفی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2680 بازدید | 108 پست
بچه منم امشب تو مهمونی خیلی غصه خورد

خب مقصر همسر شماست اگر نمیتونه احترام و آرامش روان شما رو تو رفت و آمد با فامیل های خودش تضمین کنه نباید از شما و بچه هاتون انتظاری داشته باشه

وقتی اونا هر جور میخوان باهاتون رفتار میکنن و خیالشون راحته همسرتون نه تنها واکنشی نشون نمیده بلکه هر وقت بخوان در خونتون به روشون بازه هر وقت بخوان کمک مالی میشه بهشون معلومه که روشون زیاد میشه

همسرتون باید قاطعانه خط قرمزش رو مشخص کنه

خب مقصر همسر شماست اگر نمیتونه احترام و آرامش روان شما رو تو رفت و آمد با فامیل های خودش تضمین کنه ن ...

همسرم کم و بیش ازم دفاع میکنه اما باعث توقف رفتارهای ناشایست اونا نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده عزیزم ؟خاله های منم اومدن بعدش حالم بد شد انقدر انگار یکی قلبم رو داشت فشار میداد ❤️🩹

کلاً افسرده شد

بچه به اون بزرگی نشسته بود روی پای من توی کل مهمونی

تو و خاله چه کردید؟

بهترین کارو کردید 😂😂😂فقط همونو میخواد دیگه 😂😂😂😂هر روز سال ،روز مادره براش

حققققق

مامان من سالی کلی کادو میده

یه کادو تولد و روز مادر میگیره بعد مادرشوهرم هرروز خدا پول میگیره آخر همین روز مادر و تولد مامانم هم غمباد میگیره

النگو مورد پسند هانا س نگه دار برای هانا😍😅😅

مریم ایکاش بتونی شوهرت قانع کنی وقتی جایی بهت بی احترامی میشه نری و خودش تنها بره پدر مادرش سر بزنه

شما وظیفه ای در قبال اونا ندارین وقتی جز بی احترامی چیزی نمی بینین

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.