2777
2789
عنوان

کسایی که به موقع و مرتب نماز میخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 35 پست
خدا ببخشه منومن خیلی ناشکری هم میکردمچرا اینجوری شدم خدا منو ببخشه

وای منم چن وقته همش ناشکری البته شرایطی ک توشم وادارم میکنه دست خودم نیس

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

انشاالله بتونم از این به بعد

برو نمازخونه

نمازتو بخون برگرد سر کلاس

اگرم خوابگاهی هستی اونو نمیدونم 😅

ولی یه دیقه بخون تموم شه بره

هی فکر نکن به قبل و بعدش و اصلا برای خودت بزرگ و سخت جلوه ش نده

عادی و معمولی نمازت رو بخون شما که از اول خوندی دیگه برات خیلی طبیعیه و راحت

به فکر و نظر بقیه انقدر پرو بال نده که رفتار و اهدافتو بر اساس اونا بچینی

نماز که بعد مذهبی و فردیه

برای بقیه موضوعها اینو در نظر داشته باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغفرتش رو نصیبمون کنه.

نماز کلید بهشت، ستون دین، شرط قبولی همه اعمال، و کلید خیر و سعادت دنیا و آخرته.

برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.

کتاب شیوه های دعوت به نماز رو بخونین مال حجت الاسلام قرائتیه.

بعد ببینین اون عواملی که شما رو از نماز دور میکنن برطرف کنین.

من اکثر مطالبشو خوندم خیلی عالی بود.

به خدا توکل کنین و به اهل بیت خصوصا حضرت فاطمه و امام زمان متوسل بشین و اراده تون رو قوی کنین و نماز رو غذای روحتون بدونین.

همونطوری که جسممون نیاز به غذا داره روحمون هم غذا نیاز داره و غذای روح نماز و عبادت و ارتباط با خداست.

دوستانم هم تاپیک شروع نماز دارن ازشون کمک بگیرین.

@خانمحاجآقا
@ظهوراو

@مینای_بهاری

@

@ظهور313 مستانه

@ظهور313 ۶۹

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

وای منم چن وقته همش ناشکری البته شرایطی ک توشم وادارم میکنه دست خودم نیس

منم همش همین شرایط وادارم میکنه

نمیدونم دقت کردی اینجوری اصلا ارامشم نداریم انگار که به کسی داریم خیانت میکنیم

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

برو نمازخونه نمازتو بخون برگرد سر کلاس اگرم خوابگاهی هستی اونو نمیدونم 😅ولی یه دیقه بخون تموم شه بر ...

بهونه کلاس هامو میارم نمیخونم

انشاالله از این ب بعد😄🙌🏻

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

ناراحتی یا عذاب وجدان نداری از این بابت ؟ یعنی الان ؟قبلش که تغییر کنی هم اذیت میشدی از اون چیزی که ...

محیط و اطرافم مجبور شدم تغییر کنم دیگه خودم قلبا ناراحت هستم ولی خوب

منم همش همین شرایط وادارم میکنهنمیدونم دقت کردی اینجوری اصلا ارامشم نداریم انگار که به کسی داریم خیا ...

اره خب همین ک از خدا فاصله گرفتیم این احساس بوجود اومده حالا بیا از فردا بخونیم نماز صب فک کنم تا شیش و نیم قضا نشه

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغ ...

مرسی عزیزم

اره خب همین ک از خدا فاصله گرفتیم این احساس بوجود اومده حالا بیا از فردا بخونیم نماز صب فک کنم تا شی ...

من عادت شدم انشاالله بعد تموم شدن دوره شروع میکنم

محیط و اطرافم مجبور شدم تغییر کنم دیگه خودم قلبا ناراحت هستم ولی خوب

منم محیط اذیتم میکرد

ولی خب من گفتم اگه محیط باب میل من نیست

منم باب میلش نمیشم

و اینگونه بود که علی رغم اذیت ها تغییر نکردم

عزیزم از اطرافیانت خجالت میکشی؟ نماز برای خودته . اونا هم خب کاری ندارن چه بسا اونا هم علاقه مند بشن وقتی آرامش شما رو ببینن موقع نماز .دوستای منم اهل نماز نیستن ولی همیشه بهم میگن سر نمازت برامون دعا کن.منم میگم چشم شما هم منو دعا کنید . حال هممون هم خوبه . فضای بینمون سنگین نیست . راحتیم

منم محیط اذیتم میکرد ولی خب من گفتم اگه محیط باب میل من نیست منم باب میلش نمیشم و اینگونه بود که علی ...

ایول بهت🙌🏻💖