سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3813 عنوان کسایی که به موقع و مرتب نماز میخونید 248 بازدید | 35 پست من تا حالا ی بار نمازم قضا نشده بود به جز صبحااما الان اصلا نمیخونم از خودم بدم میادچرا اینجوری شدم؟ چکار کنم پایبند باشم به خوندنالبته الان تو محیطی رفتم به تازگی که کسی نمیخونه میترسم از تاثیرات اونا هم باشه میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 1404/09/20 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazal1385 عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 19414 به نظر من برنامه اذان من نصب کن خودش هر وقت اذان گفت بدو برو وضو بگیر بخون
fateme_1998 عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1077 شک نکن تاثیرات محیطه ولی وقتی نمیخونی حالت واقعا بده انگار ی چیزی کم داری ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 13816 سخنرانی های ادمهای مذهبی رو گوش بده ، مثل الهه ی قمشه ای ، رائفی پور و... ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ظهور313 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 16248 الان در اخر الزمانیم از یک لحظه خودمون دیگه خبر نداریم نزار دین به گردنت بمونهاونم همچنین واجبی.مراقب دین و دیانت باشدوست عزیز. https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه . عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3813 شک نکن تاثیرات محیطه ولی وقتی نمیخونی حالت واقعا بده انگار ی چیزی کم داری وای دقیقااره تاثیرات محیطم هستعذاب وجدانم میگیره میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
تالاپ عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 654 اگه برای نماز صبحت ارزش قائلی شبا زودتر بخواب.وقتی دیر بخوابی مسلمأ بیدار شدنت سخته
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3813 الان در اخر الزمانیم از یک لحظه خودمون دیگه خبر نداریم نزار دین به گردنت بمونهاونم همچنین واجبی.مراق ... انشاالله بتونم از این به بعد میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
دختر_زیبا_اردیبهشت عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 3257 وای دقیقااره تاثیرات محیطم هستعذاب وجدانم میگیره یه سوال از نظر پ.و.ش.ش همتغییر کردی تو محیط جدیدی که رفتی ؟اینجا کسی کسی رو نمیشناسه خواستم یه چیزی راجع به خودم دستم بیاد
fateme_1998 عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1077 وای دقیقااره تاثیرات محیطم هستعذاب وجدانم میگیره منم دقیقا چند شبه اینجوری شدم متاسفانه انقدم تنبلم اصلا نمیتونم قضاشو بخونم ولی مدام عذاب وجدان دارم تو دلم از خدا عذرخواهی میکنم ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3813 اگه برای نماز صبحت ارزش قائلی شبا زودتر بخواب.وقتی دیر بخوابی مسلمأ بیدار شدنت سخته کاش نماز صبحم باشه بقیه رو هم نمیخونم🤦🏼♀️ میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3813 یه سوال از نظر پ.و.ش.ش همتغییر کردی تو محیط جدیدی که رفتی ؟اینجا کسی کسی رو نمیشناسه خواستم یه چیزی ... بله تغییر کردم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
تالاپ عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 654 کاش نماز صبحم باشه بقیه رو هم نمیخونم🤦🏼♀️ دوباره شروع کن تصمیم جدی بگیر.
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3813 منم دقیقا چند شبه اینجوری شدم متاسفانه انقدم تنبلم اصلا نمیتونم قضاشو بخونم ولی مدام عذاب وجدان دارم ... خدا ببخشه منومن خیلی ناشکری هم میکردمچرا اینجوری شدم خدا منو ببخشه میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
تالاپ عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 654 خدا ببخشه منومن خیلی ناشکری هم میکردمچرا اینجوری شدم خدا منو ببخشه ناراحت نباش.قضای روزایی هم که نخوندی رو هر روز مقداریش رو بخون