2777
2789
عنوان

کسایی که به موقع و مرتب نماز میخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 35 پست

اسمتو تو تاپیک نماز ما بنویس

هر هفته تگ میکنند شما رو

و در کنار شما می مونن

تا بهت کمک کنن عزیز دل❤️🤗

بیا خواهر تا هنوز وقت هست .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از اطرافیانت خجالت میکشی؟ نماز برای خودته . اونا هم خب کاری ندارن چه بسا اونا هم علاقه مند بشن ...

ننه اصلا اتفاقا با افتخار میخونم جلو اوناا

خودمم بهونه کلاسام میارم و ناشکری خیلی کردم خدا منو ببخشه

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

نمیدونم سرسختم یا بیش از اندازه محتاط 😅

ایمانت قویه به اون چیزی که اعتقاد داری

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

ننه اصلا اتفاقا با افتخار میخونم جلو اونااخودمم بهونه کلاسام میارم و ناشکری خیلی کردم خدا منو ببخشه

توبه کنی و جبران ،می بخشه

به هیچ کس نگاه نکن کی میخونه؟!

کی نمیخونه ؟!

شاید انتخاب یک عده از سر نادانی جهنم باشه .

اما انتخاب ما عاقبت بخیریه.

همه میرن

اخر سر همین خدا و اعمال می مونه.

و السلام .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»