2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد داریم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 43 پست
هزینش اوکیه چقدر عالی

اره خیلی خوبه .. ولی من میترسم چون فکر کنم داخل نخاع میزنن.. بازم راجبش تحقیق کن

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور نکنیا زایمان بدون درد هرگز نداریم . من خودم اپیدورال گرفتم خبلیم درد کشیدم=/ هرکی میگه درد نداش ...

پس اون اپیدورالش چه تأثیری داشته

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

پس اون اپیدورالش چه تأثیری داشته

هیچی مثلا قرار بود درد رو کمتر کنه... اولا از یه مقدار بیشتر نمیزنن چون میگن باید جون داشته باشی زور بزنی و این حرفا و اگر زیاد بزنین خوابت میگیره بیحال میشی . ! والا من که خیری ندیدم ازش اصلا

و اینکه اپیدورال روند زایمان رو کند و طولانی میکنه مثلا اگر یک ساعت درد بکشی تمومه این ۴ ساعت طول می ...

واقعا تو دو راهی موندم سزارین ای طبیعی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

از من بپرسی با دید الانم بهت میگم سزارین. ریسک طبیعی برای بچه بالاعه برای مادر هم ولی خب بچه قاعدتا ...

آخه سزارین فقط میشه سه بار کرد

نه بار چهارم عمودی برش میدن . جدای اون ۳ بار فقط یه عدده اگر چسبندگی نداشته باشی و رعایت کنی تا ۸ دف ...

پس اون بار اوکیه راسته میگم چسبندگی میاره ؟ و اینکه راسته شکم افتادن میشه و گوشت اضافی میاره اما طبیعی تخت تخت میشود شکم ؟؟

سزارین برای بچه به مراتب امن تره . حالا چند هفته هسی؟

هنوز ندارم

پس اون بار اوکیه راسته میگم چسبندگی میاره ؟ و اینکه راسته شکم افتادن میشه و گوشت اضافی میاره اما طبی ...

والا بنظرم تخت بودن و نبودن شکم به خیلی چیزا ربط داره از جمله ژن و شیردهی و مدل پوست و ورزش و تغذیه واصافه وزن و سبک زندگی و چی و چی !

پسبندگیم رعایت کنی نمیگیری یکیش اینکه بعد زایمان شکمتو با چیزای سفت نبندی به خاطر جمع شون شکمت..

هنوز ندارم

خسته نباشی اینهمه دارم از جون و دل اطلاعات میدم گفتم ۴ دوز دیگه زایمانته😑😂😂اینا رو که تا بزایی یادت نیره چی گفتم ....

ولی در کل طبیعی خیلی خوبیا داره خیلیی هم بدیا داره .. از خوبیاش شیر مادر زودتر میاد میگن زودتر مادر خودشو جمع میکنه از اونور حالا شاید شکم زودتر جمع شه تعداد دفعات زایمان نامحدوده و غیره ....

اسیل هاشم ولی بی نهایته=/ بجه از کانالی که میاد ممکنه دجار عفونت و زگیل تناسلی بشه .

بچه ممکنه تو کانال گیر کنه و دور از جون مرد به دنیا بیاد

ممکنه اکسیژن دیر به مغزش برسه و عقب مونده بشه

ممکنه کتفش در بره یا حالت سرش تغییر کنه

مادر افتادگی رحم وگشادی ممکنه بگیره و.....

سزارین حالا کلا چند تا ریسک داره که اصولا همه ی عمل های دیگم دارن دیگه همین

خسته نباشی اینهمه دارم از جون و دل اطلاعات میدم گفتم ۴ دوز دیگه زایمانته😑😂😂اینا رو که تا بزایی ی ...

ممنون که عالی توضیح دادی . ممکنه فاجعه بشه بدونی هنوز سینگلم مجردم ذاتا اما خب خیلی مهم بود برام

ولی خب سنم بالاست

باید بدونم