2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد داریم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 43 پست
اره بالا نیس هزینه شقبلنا شنیدم در حد یکی دو تومن بود الان نمیدونم چند همین خدودا باید باشه

راسته ک میگن تا یه حدی باید درد بکشی بعد امپول بزنی؟

یا میشه همون اول کاری هم زد؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راسته ک میگن تا یه حدی باید درد بکشی بعد امپول بزنی؟یا میشه همون اول کاری هم زد؟

راسته ... درواقع انتخابش با خودته همونجور که گفتم تو بالاخره باید یسری مراحلو طی کنی اگر از اول اول بزنی خیلی کند پیش میره برای همبن میگن تا جایی که میتونی درد رو تحمل کن بعدش که زیاد شد اپیدورال بگیر

راسته ... درواقع انتخابش با خودته همونجور که گفتم تو بالاخره باید یسری مراحلو طی کنی اگر از اول اول ...

خب کند پیش بره چه اتفاقی میفته؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

حالا نه که از اول بزنیا مثلا بذاری ۳ سانت که باز شد و یکم دردها شدید

اون بالاتر گفتم یکیش اینه مادر خسته میشه و نمیتونه همکاری کنه و زور بزنه دوم اینکه طی زایمان همواره ضربان. قلب بچه رو چک میکنند ممکنه بچه ضربانش تغییر کنه و به سختی بیفته جون بچه به خطر بیفته بحاطر این کش اومدن اضافی و طولانی که خارج از برنامه ریزی بدنه

اون بالاتر گفتم یکیش اینه مادر خسته میشه و نمیتونه همکاری کنه و زور بزنه دوم اینکه طی زایمان همواره ...

ممنونم بابت پاسخ دادنت😍🥰

چند سالته؟بخدا بگی مثلا ۲۸ همین الان میام دم خونتون خودمو میزنم😂😂😂😂

۲۴/۵

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

عزیزم من فوللل شدممو بعد ترش زدم=/ و اصلا تا اینجای کار دردی نداشت .... من دست اخر رفتم سزادین اورژا ...

چه عجیب ک میگی درد نداشت

حتما ورزشای قبل زایمانو انجام داده بودی یا بدنت امادگیش زیاد بوده

خدا بچتو حفط کنه💖

چه عجیب ک میگی درد نداشتحتما ورزشای قبل زایمانو انجام داده بودی یا بدنت امادگیش زیاد بودهخدا بچتو حف ...

نه والا خسته از ورزش کردن بودم😂 ولی واقعا دردش تو باز شدنه نیست توی انقباضات رحمه.

راسته ک میگن تا یه حدی باید درد بکشی بعد امپول بزنی؟یا میشه همون اول کاری هم زد؟

اره تا ی حدی درد میکشی اول، ی مقدار باید باز بشی ، بعد امپولو میزنن . البته برای بعضیا اون درداش خیلی خفیفه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣