2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

339 بازدید | 28 پست

من یه دختر ۳ ساله دادم وضع مالیمون هم خوبه خداروشکر ماه پیش فهمیدم ۲ ماهه باردارم با اینکه جلوگیری کرده بودیم واقعا خیلی مشکل دارم توان بارداری و امدم یه بچه دیگه رو ندارم واقعا، هفته قبل هم فهمیدم پسره همسرم هم از بارداري من ناراحت بود ولی دوست داشت دختر بشه واقعا خیلی دلم گرفته به سقط هم اصلا فکر نکردم اصلا من حق ندارم بچه ای که سالمه رو بی دلیل از دنیا ببرم دلم هم نمیاد فقط میخوام بشینم گریه کنم اصلا حال روحی خوبی نداشتم خیلی مشکل داریم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجبا، ببین خدا بچه رو به کیا میدی؟ ن خدایی چجوری دلت میاد حسرتشو تو دل بعضیا بزاری؟...

تو نمیدونی من چه مشکلاتی تو زندگیم دارم بعدشم قبلا هم ماه هشتم سقط داشتم و دکتر ففته بارداریم خطرناکه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

برای چی سقط کنی چون پسره؟؟؟؟؟

چون بارداریم خطرناکه و کلی مشکل دارم بعدشم گفتم که اصلا فکر نمیکنم بهش

ببین حالا که شده پس به بدی هاش فکر نکن دیگه . هر بارداری هم مثل قبلی ها نیست . مامان من سه تا بارداری داشته ، برای یکیشون خیلیییی اذیت شده ولی برای بعدیش خیلی راحت تر بوده . منظورم اینه که فکر نکن اگه یه بارداریت سخت بوده ، دومی هم حتما همونجوریه .

توکل کن به خدا ، ان شاالله خودش کمکت میکنه و یه بچه خوب و دوست داشتنی بهت میده

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین حالا که شده پس به بدی هاش فکر نکن دیگه . هر بارداری هم مثل قبلی ها نیست . مامان من سه تا باردار ...

ممنونم گلم❤️

خوب دیگه یه پسر یه دختر

ولی میدونی دخترم بچه واقعیم نیست بچه همسرمه به همین خاطر نمیخواستم بچه دار شم که بعدا مشکلی بینشون میش نیاد

ان شاالله قدمش خیره. بچه های خدا خواسته خیلی پربرکتن

ممنونم گلم ایشالا❤️💕

تو نمیدونی من چه مشکلاتی تو زندگیم دارم بعدشم قبلا هم ماه هشتم سقط داشتم و دکتر ففته بارداریم خطرناک ...

الان سقط کنی چون ممممممکن ماه هشت سقط بشه ؟؟؟؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سقط حرام گناه داره بچه هفته چندمی؟

۱۱

الان سقط کنی چون ممممممکن ماه هشت سقط بشه ؟؟؟؟؟

گفتم که بهش فکرم نمیکنم