2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغییرات هورمونی دوران بارداری هست صبوری کن درست میشه. ان شاء الله قدمش خیر باشه براتون

ممنونم گلم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

عجبا، ببین خدا بچه رو به کیا میدی؟ ن خدایی چجوری دلت میاد حسرتشو تو دل بعضیا بزاری؟...

😐😐😐تو این تاپیک لطف کن ساکت شو

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
چون بارداریم خطرناکه و کلی مشکل دارم بعدشم گفتم که اصلا فکر نمیکنم بهش

عزیزم همین الان برو با پزشکت مشورت کن ببین چی میگه مراقب باش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شما ریپ نزنی نمیگن لالی، درضمن کی با شما بود؟

شما هم چرت و پرت نگی نمیگن لالی

خودت بهتر میدونی تو تاپیک زن باردار چقدر چرت گفتی

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
برا چی مشکلی بینشون پیش بیاد دخترتون مادرش زندست؟نمیشه اصلا ندونه شما مادر واقعیش نیستید.وپسرتو آن ش ...

عزیزم داخل تایپیک که گفتم میخوام بچو ازم بگيرن هست

ممنونم گلم ایشالا

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

اگه میشه بگو روش جلوگیری تون چی بود که باردار شدید و اینکه چطور تو هفته ده متوجه شدی جنسیت رو ؟

ببیت من و همسرم شاغلیم واقعا زیاد رابطه نداریم وفتی هم داریم هم کاند.وم استفاده میکنیم هم بعدش قرص میخورم نفهمیدیم اصلا چی شد چطوری این اتفاق افتاد