2777
2789
عنوان

طلاق خیلی چیز بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 31 پست
گفنم شاید نجات دهنده باشه ولی آسیب میزنه اینکه نمیخواین بفهمین مشکل من نیس

وقتی که چیزی نجات دهنده باشه یعنی آسیبش کمتر چه بسا اگه شرایط بعدش برای بچه ها خوب باشه آسیبی هم نداره ....دیدیم دور و برمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدمتکار خواستی حتما همینو صدا کن برا خودت مامانت نیاز داره دیگه عقده هاش خالی کنه

نمیدونم چرا انقد درگیره

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

طلاق گرفتی؟؟

من نه ولی اطرافیان دیدم چقد آسیب دیدن واسه همون تاپیک زدم

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بهتر از ادامه زندگی با یه مرد عوضیه

یه مدت افسردگی داره و حرف مردم بهتر از زندگی با مردیه که برای یه لقمه نون باید خفت و خواری بکشی یا به خاطر بچت تحمل کنی

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

من نه ولی اطرافیان دیدم چقد آسیب دیدن واسه همون تاپیک زدم

من خودم جداشدم هر کیم دیدم جدا شده ب شدت پیشرفت کرده و از نظر روحی حالش بهتر شده

اونیم ک مشکلات روحی داره و اسیب میبینه عزت نفس نداره

زندگی در کل بدون دغدغه و اسیب نیست ولی من زندگی الانمو باهمه مشکلاتش ترجیح میدم ب وقتی ک متاهل بودم