2777
2789
عنوان

عفونت قارچی دارم خیلی درد دارم

102 بازدید | 17 پست

عفونت قارچی دارم چند وقته دو ساله الان قشنگ هر چی هم دارو میخورم دکتر میرم خوب نمیشم امروز درد در حد پریودی اون قسمت از رحمم دارم هی میپیچه به هم میدونم بخاطر این عفونته نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمانش فقط آب نمکه گلم

اب جوشیده سرد شده بریز تو بطری تمیز اب معدنی بزرگ و سه قاشق غذاخوری نمک بهش اضافه کن

بعد از قاعدگیت هر وقت میری دسشویی اخرکار با اب نمک خودتو بشور جوری ک مقداریش هم بره داخل و با دستمال خودتو خشک کن بیا بیرون دیگه بعدش آب نگیر ب خودت...

۳ ۴ روزه خوب میشی

منم چن سال گرفتارش بودم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
درمانش فقط آب نمکه گلماب جوشیده سرد شده بریز تو بطری تمیز اب معدنی بزرگ و سه قاشق غذاخوری نمک بهش اض ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده یه جا زندگی میکنیم آبش آلودست از آب اینجاست اینجوری شدم انگار

چشم عزیزم آره شنیدم خوبه

من چن سال پیش شدیدا خارش گرفتم یه عروسی هم داشتیم اینقدر زیاد بود که نمیتونستم تو عروسی بمونم اصلا نمیدونستم چیکار کنم خیییلی افتضاح بود همونجا ینفر بهم گفت انجام بده ولی فک میکردم الکیه اومدم انجام دادم عااالی بود عالی سریع خوب شدم

درمانش فقط آب نمکه گلماب جوشیده سرد شده بریز تو بطری تمیز اب معدنی بزرگ و سه قاشق غذاخوری نمک بهش اض ...

در ادامه بگم من هر چ ک فکرشو بکنی انجام دادم و نهایتا فهمیدم عفونت قارچی از عدم رعایت بهداشت نیست ،از رطوبت بالای رحم هست ک نمک رطوبت رو میکشه بیرون

خوردن لبنیات مخصوصا ماست و دوغ، خوردن هندونه،بستنی اب یخ و... ک رطوبت زیادی دارن عفونت رو تشدید میکنن

ولی اب نمک رو هر وقت اینطوری میشی چن روز استفاده کن خوب میشی

من یه هفته بعد اتمام قاعدگی ک وقت تخمک گذاریام بود و ترشحاتم زیاد میشد مبتلا میشدم هر ماه و همون چند روز رو با اب نمک خودمو میشستم خوب میشدم

درمانش فقط همینه سراغ چیز دیگه نرو

فک کنم تاپیکشم زدم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست