2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز 8 آی وی اف هستم و تخمک اهدایی گرفتم. باز هم مثل 3 بار قبلی که آی وی اف ناموفق داشتم، سه روز ا ...

سلام عزیزم خوبی؟منم اهدایی گرفتم میتونم بپرسم دکترت کیه و کجا انتقال دادی 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام دوستان.چند روزی بود اینجا نیومدم.راستش تاپیک رو گم کرده بودم.😅😅کلی گشتم وخوشحالم که پیداش کرد ...

سلام خوبی ؟نی نی ها در چه حالند 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

سلام به همگی من امروز روز ۹ انتقالمه،دو‌رو ه کمرم درد میکنه بکم هم زیر دلم تیر میکشه من فقط شیاف میزنم و امپول انوکسپارین 

میشه بگین چیکار کنم نیاز ینیست امپول‌پروژسترون بزنم،،،؟؟؟

من زیر دلم خیلی درد میگیره مثل پریودی امروز چهارم انتقال هستم، راهنماییم کنید 

دوست عزیز شما باردار بودی؟ منم ۴ روزه انتقال دادم درد دورناف و زیر شکم دارم و یه کم حالت تهوع

سلام، منم امروز روز ششم انتقالمه، درد که نمیشه گفت ولی حس پریودم دارم و رحمم میگیره و ول میکنه.. از روز سوم انتقال هم خیلی سینه هام درد میکرد و الانم ادامه داره....

ایشالا به حق همین شبای عزیز، دامن همه منتظرا سبز بشه

سلام، منم امروز روز ششم انتقالمه، درد که نمیشه گفت ولی حس پریودم دارم و رحمم میگیره و ول میکنه.. از ...

سلام انشاله که بارداری عزیزم ...الهی امین

سلام، بله خداروشکر روز هشتم انتقال بی بی مثبت شد و رفتم آزمایش تیتر ۱۳۴ بود. حضرت عباس باب الحوائج د ...

مبارکت باشه 5 روزه انتقال دادی که به این زودی مثبت شد؟شایدم 2 قلو باشه سریع بتای بالایی داری

سلام، بله خداروشکر روز هشتم انتقال بی بی مثبت شد و رفتم آزمایش تیتر ۱۳۴ بود. حضرت عباس باب الحوائج د ...

بار چندم انتقالت بود وکجا انتقال دادی گلم