فدات اره فقط اگ این لکه بینی بزاره فعلا ک استراحت مطلق دادن شما استراحت میکنی یا کار میری؟؟
من سر کار میرم ..چون اخر ساله و امار باید تحویل داده بشه اما دکتر گفت شنبه اومدی خواستی استعلاجی بنویسم. که بمونی خونه....نه من اصلا استراحت ندارم ...انشاله این روزاتم میگذره عزیزم...
خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره. خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خسته نباشی عزیزم من ک اسنقد خانواده میترسوننم ک نباید تا سه ماه تکون بخوری تکون بخوری بچه میافته اصل ...
سلامت باشی قربونت ....شما فقط به حرف دکترت گوش کن ..لکه بینی قطع بشه دیگه فکر نمیکنم استراحت بدن اصولا تا هفته 9 لکه بینی داشته باشی...راستی به جای امپول پروژسترون دوفاستون برای من نوشت روزی 3 تا ....ابسه کرده جاش گفت دیگه نزن تا هفته 12 باید میزدم خیلی درد دارم نمیتونم بنشینم والا
خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره. خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خسته نباشی عزیزم من ک اسنقد خانواده میترسوننم ک نباید تا سه ماه تکون بخوری تکون بخوری بچه میافته اصل ...
ریحان جان به این خاطر میگن 9 هفته اصولا لکه تمام میشه چون دوره رویانی تبدیل به دوره جنینی میشهیعنی با شروع هفته 10 دیگه تمام میشه البته شما دوقلو بارداری یه کم سخته...خدا کمکت کنه عشقم
ریحان جان به این خاطر میگن 9 هفته اصولا لکه تمام میشه چون دوره رویانی تبدیل به دوره جنینی میشهیعنی ب ...
فدات عزیزم انساله برای شما ب راحتی بگذره خداروشکر سه روز لکه بینیم کم شده رو ب قطع یکم خوشحالم بلاخره بعد ازمدتی ک ج از گرفتم ااا چرا تبسه خب چرا شیاف نداد من گفتم نمیتونم امپول بزتم بهم سه تا شیاف داد با دوفاستون, من بهم گ۴ت بعد عید بیا دیگ اون موقع هفته ده تموم شده انشاله نمیدونم دیر نیست ب این طولانی ب شما گفت کی بیپری؟؟
سلامت باشی قربونت ....شما فقط به حرف دکترت گوش کن ..لکه بینی قطع بشه دیگه فکر نمیکنم استراحت بدن اصو ...
روش کمپرس کن هر دفعه اگر از اون پک سرد و گرم داری ک رو داروهای یخچالی میدادن بزار تو اب گرم ۳ مین بعد کمپرس کن اون موقعها ک امپول نیزدم درد میکرد با کمپرس خوب میشد
فدات عزیزم انساله برای شما ب راحتی بگذره خداروشکر سه روز لکه بینیم کم شده رو ب قطع یکم خوشحالم بلاخر ...
به من گفتن 19 فروردین برم ...نه دیر نیست من روزی 2 تا پروژسترون همراه روزی 2 تا امپول پروژسترون استفاده میکردم...کمپرس میزاشتم اما از 20 بهمن میزدم دیگه ابسه کرد...من شنبه با سونو واژینال تو مطب 6 هفته و 5 روز بودم اما به حساب سیکل پریودی7 هفته و 4 روز ...سونو دقیق تره...
[QUOTE=128680832]فدات عزیزم انساله برای شما ب راحتی بگذره خداروشکر سه روز لکه بینیم کم شده رو ب قطع یکم خوشحالم بلاخر ...برای درخواست غربالگری که هفته 11 تا 13 انجام میشه میگن بیایین...اما من میخوام بگم برام nipt بنویسه یه کم گرونه اما چون بالای 35 سالمه اینو میخوام بدم