2777
2789
سلام بچهه ها.من الان عضو شدم

سلام .امیدوارم مثبت بشه و خبر خوش فردا بهمون بدی عزیزم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز روز ۱۴ انتقال هستم فردا میرم آز .واسم دعا کنید لطفا مثبت بشم.بار اولمه که انتقال دادم

بی بی چک نزدی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
بی بی چک نزدی؟

سلام دوستان. من امروز روز نهم انتقالم هست میخواستم بدونم دوستانی که آزمایششون مثبت شده سینه دردشون از چه روزی شروع شده. من خیلی پرسیدم میگن رایج ترینذعلامتش درد سینس. مت روز نهم انتقالم فقط دردای پریودی دارم و سینه درد اصلا ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنید. امیدوارم افرادی هم که مثا من منتظرن خیای زود به آرزشون برسن و خدا من رو هم به آرزوم برسونه

سلام دوستان. من امروز روز نهم انتقالم هست میخواستم بدونم دوستانی که آزمایششون مثبت شده سینه دردشون ا ...

سلام عزیزم منم امروز روز ۸ انتقالمه ولی سینه درد ندارم پری ام ندارم کلا هیچ علایمی ندارم نمیدونم از کی شروع میشه خداکنه به آرزوی دلمون برسیم  ورسیده باشیم.

سلام دوستان. من امروز روز نهم انتقالم هست میخواستم بدونم دوستانی که آزمایششون مثبت شده سینه دردشون ا ...

سلام عزیزم ..درد سینه ممکنه از عوارض قرص استروزن کونزوگه هم باشه من از قبل انتقالم داشتم اما بعد از انتقالم خیلی بیشتر شد انشاله شما هم مامان بشی خوشکلم

از چه روزی درد سینت بیشتر شد؟ یادتونه

گفتم هر کسی علائمش متفاوته الکی استرس به خودت راه نده شاید6 یا 7 روز بعد از انتقال

نه تر هفته پیش ک مدرسها تعطیل شد ماهم تعطیلیم وای نمیدونم باه همه تستراحتی ک دارم حرکت کم نمیدونم خد ...

سلام سونو کردی عزیزم ؟من استرس نداشتم اما از ظهر یه دلشوره بدی اومده سراغم برای شنبه خدا کمکمون کنه

جنین هاتون فریز بودند هر 2 بار ؟انشاله این بار میشه ...استرس خیلی بده عزیزم توکلت به خدا باشه😍

عزیز دفعه اولم بود انتقال میدادم منظورم از دفعه سوم سومین ماهی که قراره پری بشم .6تا جنین داشتم 4تا دیگه دارم

سلام سونو کردی عزیزم ؟من استرس نداشتم اما از ظهر یه دلشوره بدی اومده سراغم برای شنبه خدا کمکمون کنه

اره عزیزم رقتم سنو کردم خداروشکر جفتشون سالم بودن صدای ضربان قلبشونم شنیدم نمیدونم اون سنو ک رفتم بیمارستان کودکان چرا با من اون کار کرد، سه شب مردم زنده شدم از فکر و خیال وقتی گفت جفت سالم هستن از شدت خوشحالی اشکم بند نمیومد بآورم نمیشد 

مشکلی ک هست لکه بینیم بند نمیاد

اره عزیزم رقتم سنو کردم خداروشکر جفتشون سالم بودن صدای ضربان قلبشونم شنیدم نمیدونم اون سنو ک رفتم بی ...

ای جونم مبارکت باشه اونجا حتما تبحر نداشتند الکی یه چیز گفته به دکترت میگفتی احتمالا داروتو بیشتر کنه خیلی برات خوشحال شدم خوشکلم منم فردا بعدالظهر میرم