2777
2789
الهی ...خیلی مواظب خودت باش ...حتما سر کار رفتی اذیت شدی من از یکشنبه گفتم استعلاجی نوشت که نرم سر ک ...

نه تر هفته پیش ک مدرسها تعطیل شد ماهم تعطیلیم وای نمیدونم باه همه تستراحتی ک دارم حرکت کم نمیدونم خدا چی مبخواهد برام 

نه تر هفته پیش ک مدرسها تعطیل شد ماهم تعطیلیم وای نمیدونم باه همه تستراحتی ک دارم حرکت کم نمیدونم خد ...

حتما استراحت کن اینهمه تلاش کردی عزیزم ...خدا کمکت میکنه عزیزم مطمئن باش😍

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فردا میاس برم آزمایشگاه لکه بینی شروع شد.فکر کنم هیچوقت مامان نشم

عزیزم مثبت فکر کن احتمالا برای لانه گزینی هست ...همیشه بگو میشه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
استراحت مطلق داده انشاله ک اون یکی قلبش تشکیل بشه و بمونه

منم شنبه بعدالظهر برای قلب باید برم ...برای هم دعا کنیم....رفتی بیمارستان مشخص نشد؟

بچه ها من باید یه سر میرفتم بانک ...خیلی سردرد دارم الان ...الرژی هم دارم چند تا عطسه کردم تو بانک همه چپ چپ نگام میکردند 😂😂