2777
2789
من فردا میاس برم آزمایشگاه لکه بینی شروع شد.فکر کنم هیچوقت مامان نشم

شما ازمایش دادی عزیزم؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
منفی شد

روز 14 بودی؟نگفتن تکرار کن ...؟امید داشته باش انشاله سری بعدی ؟جنین فریز نداری؟دکترت کی بوده؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز 14 بودی؟نگفتن تکرار کن ...؟امید داشته باش انشاله سری بعدی ؟جنین فریز نداری؟دکترت کی بوده؟

روز 15بود هرچی زنگ زدم جواب ندادن چهار تا دیگه دارم .مرکز ناباروری یزد بودم دکتر ثابتی نداشت.

منم شبافا قطع کردم منتظرم پری بشم

سلام بچه ها من از دیروز استرس گرفتم اخه هیچ مدل دردی ندارم نه پریودی ن کمر درد نه حالت تهوع نه سردرد نه زیر دل نه هیچی هیچی احساس نمیکنم همش فک میکنم  چیزی نیست ک احساسش نمیکنم روز ۸انتقالم

روز 15بود هرچی زنگ زدم جواب ندادن چهار تا دیگه دارم .مرکز ناباروری یزد بودم دکتر ثابتی نداشت. منم ش ...

انشالله دفعه بعد خیلی ناراحت شدم حال وروز منم خوش نیست هیچیشو حس نمیکنم فک نکنم منم مامان باشم 

روز 15بود هرچی زنگ زدم جواب ندادن چهار تا دیگه دارم .مرکز ناباروری یزد بودم دکتر ثابتی نداشت. منم ش ...

کاش قطع نمیکردی 48 ساعت بعد اصولا مجدد باید ازمایش داد

انشالله دفعه بعد خیلی ناراحت شدم حال وروز منم خوش نیست هیچیشو حس نمیکنم فک نکنم منم مامان باشم 

بعضی ها علامت ندارند نگران نباش عزیزم

لکه بینی داشتم دارم  زنگ زدم جواب دادن نگفتن باید دوباره تکرار میکردی.گفتن دوبار عادت شدی برای ...

جنین هاتون فریز بودند هر 2 بار ؟انشاله این بار میشه ...استرس خیلی بده عزیزم توکلت به خدا باشه😍